• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εμπνευστής αυτής της ιδέας ήταν ο Κλέμπερ Σίλβα.

Λέτε να υπάρχει περίπτωση να αποφασίσει η Land Rover να κατασκευάσει το συγκεκριμένο μοντέλο;

4θυρο σεντάν από την Land Rover;

Διαβάστηκε από 6562 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2018
 

Πως θα σας φαινόταν αν βλέπατε το Range Rover Velar και την Jaguar XE να γινόταν ένα αυτοκίνητο.

Αυτό φαίνεται πως είχε στο μυαλό του ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, ο οποίος συνδύασε στοιχεία από τα δύο μοντέλα του ομίλου JLR και παρουσίασε ένα 4θυρο σπορ σεντάν που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα αντίστοιχα μοντέλα που βρίσκονται στις αγορές.
 
Εμπνευστής αυτής της ιδέας ήταν ο Κλέμπερ Σίλβα ο οποίος χρησιμοποίησε το αμάξωμα της Jaguar XE, προσθέτοντας τόσο μπροστά όσο και πίσω σχεδιαστικά στοιχεία του Range Rover Velar, παρουσιάζοντας ένα 4θυρο σεντάν, το οποίο θα μπορούσαμε να ονομάσουμε και «Jaguar Velar».
 

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα η Land Rover στο σχεδιασμό των νέων μοντέλων της παρουσιάσει αρκετά σπορ στοιχεία κάτι που έχει υιοθετήσει και ο εμπνευστής της συγκεκριμένης ιδέας.
 
Εσείς τι λέτε υπάρχει περίπτωση να αποφασίσει η Land Rover να κατασκευάσει το συγκεκριμένο μοντέλο;      

Tags: LAND ROVER
 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Γιάννης Στρίγκος

    Ενα πολύ όμορφο sedan από την Land Rover. Σε αυτήν την παρεξηγημένη και υπό εξαφάνιση κατηγορία των τετράθυρων sedan πιστεύω οτι θα ειναι ένας δυνατός παίκτης. Απέναντι στους τρεις Γερμανούς, ειναι ελάχιστα τα sedan που τους παίζουν στα ίσια ( π.χ. Giulia , S60 ,Jaguar ). Με χαρά νομίζω το αγοραστικό κοινό θα ανέμενε και άλλα τετράθυρα-και οχι ...δυόμιση όγκων- sedan και οι κατασκευαστές θα πρέπει να του λάβουν σοβαρά υπόψη τους.