Το Ford Focus είτε στη diesel, είτε στη βενζινοκίνητη εκδοχή του, αποτελεί ένα από τα top σε κατανάλωση μικρομεσαία της αγοράς.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Focus είτε στη diesel, είτε στη βενζινοκίνητη εκδοχή του, αποτελεί ένα από τα top σε κατανάλωση μικρομεσαία της αγοράς.

Μικρομεσαία - Ford Focus - Αγοραστική επιλογή γεμάτη οφέλη

53.058 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2014)

Γιατί είναι «Best Buy»;
- Πολύ χαμηλή κατανάλωση   σε diesel και βενζίνη
- Δυναμική οδική συμπεριφορά
- Ποιοτικό και με τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας

Στη μικρομεσαία κατηγορία, τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα αυτοκίνητο ως «Best Buy», είναι η χαμηλή κατανάλωση σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση και επιδόσεις, οι χώροι, η ασφαλής οδική συμπεριφορά και η άνεση στο ταξίδι, αλλά και η προηγμένη τεχνολογία. Όλα αυτά τα καλύπτει και με το παραπάνω το Ford Focus, καταφέρνοντας μάλιστα σε κάποια να πρωτεύει. Για παράδειγμα, η έκδοση με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα βενζίνης των 100 ίππων έχει κατανάλωση μόνο 4,8 λτ./100 χλμ., όντας έτσι το 2ο πιο οικονομικό βενζινοκίνητο μικρομεσαίο όλης της αγοράς, ενώ ακριβώς σε αυτή τη θέση βρίσκεται και η diesel έκδοση 1,6 TDCi 
ECOnetic, που καίει μόνο 3,7 λτ./100 χλμ. Επίσης έχει και κορυφαία επίδοση στα 138 χλμ/ώρα όπου καίει μόλις 5 λτ./100 χλμ. Οι δύο αυτοί κινητήρες του Focus διακρίνονται και για την καλή τους απόδοση, προσφέροντας σβέλτες επιδόσεις στο αυτοκίνητο.

Σπορτίφ, ποιοτικό και γεμάτο τεχνολογίες

Εκτός όμως των κινητήρων, το Focus διακρίνεται στη μικρομεσαία κατηγορία και σε μια σειρά άλλους τομείς, που δημιουργούν ένα «Best Buy» πακέτο. Έτσι, στα οδικά του χαρακτηριστικά, το Focus είναι ένα από τα πιο σπορτίφ μικρομεσαία της αγοράς, με την ψαγμένη πίσω ανάρτηση (ανεξάρτητη, με πολλαπλούς συνδέσμους σε υποπλαίσιο) να εγγυάται το μέγιστο κράτημα στις στροφές, χωρίς να επιβαρύνει την προσφερόμενη άνεση. Παράλληλα, το Focus ξεχωρίζει και για το πακέτο των τεχνολογιών που εφαρμόζει (π.χ. ενεργή εμπρόσθια γρίλια, σύστημα Φωνητικών εντολών στο ηχοσύστημα, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Active
City Stop), ενώ και στο ποιοτικό κομμάτι, ξεχωρίζει για τα υλικά που απαρτίζουν το εσωτερικό του (μαλακά και σκληρά στην αφή).

Στο δρόμο, το Ford Focus είναι ένα από τα πιο σπορτίφ και ασφαλή αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Στο δρόμο, το Ford Focus είναι ένα από τα πιο σπορτίφ και ασφαλή αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Audi