Top αγορά για την κατηγορία του, το Nissan Qashqai ξεχωρίζει και για την εξαιρετική οικονομία που προσφέρει είτε ως diesel, είτε ως βενζινοκίνητο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Top αγορά για την κατηγορία του, το Nissan Qashqai ξεχωρίζει και για την εξαιρετική οικονομία που προσφέρει είτε ως diesel, είτε ως βενζινοκίνητο.

Crossover - Nissan Qashqai - Top αγορά στα Crossover

53.054 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2014)

Γιατί είναι «Best Buy»;
- Έχει τη χαμηλότερη κατανάλωση στην κατηγορία
- Δεν «πληρώνει» τέλη στο diesel
- Έχει πολύ καλή ποιότητα και πολλές τεχνολογίες


Το νέο Nissan Qashqai ήρθε στη χώρα μας την ανοιξη για να συνεχίσει τη best-seller εμπορική επιτυχία του προκατόχου του. Το ιαπωνικό Crossover κέρδισε εκ νέου ουσία και εντυπώσεις, αναδεικνυόμενο σε «Best Buy» στην κατηγορία του. Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες του για παράδειγμα, το Qashqai με τον 1,5 dCi πετρελαιοκινητήρα των 110 ίππων έχει τη χαμηλότερη κατανάλωση στην κατηγορία (3,8 λτ./100 χλμ.), ενώ έχει και τους χαμηλότερους ρύπους (99 γρ./χλμ.) και δεν «πληρώνει» τέλη κυκλοφορίας. Αντίστοιχες είναι οι επιδόσεις του και στη βενζινοκίνητη επιλογή του με τον 1,2 turbo βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού των 115 ίππων, ο οποίος προσφέρει καλές επιδόσεις και «καίει» μόνο 5,6 λτ./100 χλμ., όντας στην πρώτη διάδα των πιο οικονομικών της κατηγορίας.

Γεμάτο ποιότητα και τεχνολογία
Στη νεότερη γενιά του
Qashqai, η Nissan έχει προικίσει το αυτοκίνητό της με πολλά συστήματα τεχνολογίας, που τονίζουν τον hi-tech του χαρακτήρα.
Έτσι, στο εσωτερικό συναντούμε το σύστημα πολυμέσων Nissan Connect με οθόνη αφής 7 ιντσών, περιμετρικές κάμερες και πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones. Επίσης, το Qashqai διαθέτει και το πακέτο ασφαλείας Nissan Safety Shield, με συστήματα όπως το Front Collision Avoidance (αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης) με αυτόματο φρενάρισμα, το Driver Attention Support που προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση κόπωσης, αλλά και το σύστημα αναγνώρισης και προβολής των σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition) ή αυτό που προειδοποιεί για αλλαγή λωρίδας (Lane Departure Warning). Τέλος, το Qashqai ξεχωρίζει και για την ποιότητα στο εσωτερικό του, με υλικά υψηλής ποιότητας και πολύ καλή συναρμογή.

Το Qashqai εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως το 
Nissan Safety Shield ή το σύστημα περιμετρικών καμερών στο Nissan 
Connect.

Το Qashqai εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως το Nissan Safety Shield ή το σύστημα περιμετρικών καμερών στο Nissan Connect.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto