7 Μίνι με 10.000 ευρώ

7 Μίνι με 10.000 ευρώ

30.050 Επισκέψεις στο άρθρο

Για μικρά βαλάντια: Όσοι δεν θέλουν να διαθέσουν πολλά για τις μετακινήσεις τους, θα βρουν παρακάτω 7 δελεαστικές προτάσεις για την πόλη με 10 χιλιάδες ευρώ.

Οι μετακινήσεις εντός πόλης πολλές φορές αποτελούν μαρτύριο λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης, ενώ η εξεύρεση μιας θέσης παρκαρίσματος συχνά μπορεί να μας κοστίσει και πάνω από μισή ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τι είναι αυτό που αναζητούν λοιπόν όσοι κινούνται σε καθημερινή βάση σε αστικά κέντρα; Μα φυσικά ένα στιλάτο, compact αυτοκίνητο, με πολύ μικρές διαστάσεις, που μπορεί να ελιχθεί σε ελάχιστο χώρο, να παρκάρει με ευκολία σε λίγα τετραγωνικά μέτρα και να επιτρέπει ανέσεις στο εσωτερικό, συγκριτικά με τις εξωτερικές του διαστάσεις. Παράλληλα αν χρειαστεί, να μπορούν να βγούν και εκτός πόλης για μια εκδρομή, ή ένα μικρό ταξίδι για δουλεια, άνετα και με ασφάλεια.

Βέβαια όλα αυτά χωρίς εκπτώσεις στην άνεση ή την ασφάλεια και με κύριο «όπλο» την ελκυστική τιμή που δεν ξεπερνά τις 10.000 ευρώ. Τα μοντέλα του συγκριτικού, αποτελούν ιδανική λύση για αυτή την περίσταση, προσφέροντας το καθένα κάτι διαφορετικό για να καλύψει τις ανάγκες σας. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center