SEAT Mii
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SEAT Mii

Η «τριπλέτα» Mii - Citigo - up! Το VFΜ στο επίκεντρο

30.052 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα «αδελφά» SEAT Mii, Skoda Citigo και Volkswagen up! κοστίζουν 9.840, 9.780 και 9.620 ευρώ αντίστοιχα και οι διαφορές μεταξύ τους είναι πραγματικά πολύ μικρές και έχουν να κάνουν με τον εξοπλισμό που έχει το καθένα. Για παράδειγμα το Mii είναι το ακριβότερο, είναι όμως και αυτό με τον πλουσιότερο εξοπλισμό. Θεωρούμε πως η τελική επιλογή θα εξαρτηθεί πολύ από το προσωπικό γούστο του κάθε αγοραστή.

Skoda Citigo

Skoda Citigo

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κατά τα άλλα, και τα τρία εφοδιάζονται με έναν 3κύλινδρο 1.000άρη κινητήρα που αποδίδει 60 ίππους και ικανοποιεί για τον αστικό τους χαρακτήρα προβάλλοντας ένα οικονομικό προφίλ. Οι επιδόσεις ωστόσο είναι αναιμικές σε κάθε περίπτωση ελέω και του αραιής κλιμάκωσης 5τάχυτου κιβωτίου. 

Το εσωτερικό και των τριών μοντέλων δεν διαφοροποιείται σημαντικά, προβάλλοντας καλή ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ οι χώροι επαρκούν για 4 επιβάτες Επίσης, ο χώρος αποσκευών με όγκο 251 λίτρα ικανοποιεί σε κάθε περίπτωση.  Στο δρόμο, τέλος, η άνεση, η ευελιξία και ο ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας αποτελεί το βασικό τους χαρακτηριστικό σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, εκφράζοντας έτσι και τον καθαρά αστικό τους προσανατολισμό. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto