Εφόσον χρησιμοποιείται γυαλιά οράσεως κατά τη οδήγηση φροντίστε αυτά να έχουν αντι-ανακλαστικούς φακούς.

Εφόσον χρησιμοποιείται γυαλιά οράσεως κατά τη οδήγηση φροντίστε αυτά να έχουν αντι-ανακλαστικούς φακούς.

4. Φορέστε γυαλιά εφόσον είναι απαραίτητο

94.443 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι δυσλειτουργίες της όρασης είναι πολύ κοινές και απασχολούν την πλειοψηφία των ανθρώπων. Μάλιστα τα συμπτώματά τους είναι ακόμα πιο έντονα σε συνθήκες σκότους. ΓιΆ αυτό όσοι πάσχετε από κάποια πάθηση, δεν θα πρέπει να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας και να φοράτε τα γυαλιά οράσεως που έχει συστήσει ο γιατρός σας. Καλό είναι επίσης να έχουν αντιανακλαστικούς φακούς. 
Επίσης,  επειδή πολλές φορές οι παθήσεις είναι συνδυαστικές (π.χ. μυωπία και αστιγματισμός), είναι πιθανό οι κοινοί φακοί επαφής να μην σας καλύπτουν και να πρέπει να χρησιμοποιείτε επιπρόσθετα γυαλιά. Επιπλέον ακόμα και αν ο γιατρός σας, σας πει πως σας καλύπτουν οι φακοί σας, πάντα θα πρέπει να έχετε ένα ζευγάρι γυαλιά στο ντουλαπάκι σας σε περίπτωση που τους χάσετε.       
Τέλος μην ξεχνάτε πως οι φακοί των γυαλιών σας θα πρέπει να είναι πάντα καθαροί χωρίς δαχτυλιές ή θαμπώματα. (Αντίστοιχα κάτι τέτοιο ισχύει και με τα τζάμια του αυτοκινήτου σας, τα οποία εφόσον είναι θαμπωμένα είναι σίγουρο πως θα δυσκολέψουν την όρασή σας, λόγω των αυξημένων αντανακλάσεων).    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL