5 ηλεκτρικά που είναι πιο φτηνά από βενζίνη & diesel

5 ηλεκτρικά που είναι πιο φτηνά από βενζίνη & diesel

31.607 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2022)

Νομίζεις πως τα ηλεκτρικά είναι ακριβά; Κάνεις λάθος! Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 6 ηλεκτρικά μοντέλα που κοστίζουν λιγότερα χρήματα από τις αντίστοιχες εκδόσεις τους σε βενζίνης και diesel.

Μύθος ότι τα ηλεκτρικά είναι και ακριβά

Μία λανθασμένη αντίληψη που κυκλοφορεί είναι πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ακριβά. Μπορεί όταν πρωτοβγήκαν να ήταν όντως ακριβά, κυρίως επειδή ήταν πολύ συγκεκριμένα, ωστόσο έκτοτε άλλαξε αρκετά η κατάσταση. Από τη μία η μεγαλύτερη ποικιλία ηλεκτρικών μας έφερε και πιο προσιτές επιλογές, ενώ από την άλλη οι τιμές των συμβατικών μοντέλων έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό. Αυτό μίκρυνε αρκετά την ψαλίδα, η οποία έκλεισε τελείως με την επιδότηση των 8.000. Πλέον σε πολλές περιπτώσεις οι ηλεκτρικές εκδόσεις των μοντέλων είναι πιο προσιτές από τις αντίστοιχες diesel ή βενζίνης, ενώ ενίοτε είναι πιο προσιτές και από τις δύο.

Παρακάτω λοιπόν σας παρουσιάζουμε 5 ηλεκτρικά μοντέλα που έχουν χαμηλότερο ή ίδιο κόστος από τα αντίστοιχα βενζίνης και diesel. Να ξεκαθαρίσουμε πως πήραμε εκδόσεις με ίδια ιπποδύναμη και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
NISSAN