5 λόγοι γιατί τα υβριδικά είναι καλύτερα από τα diesel

5 λόγοι γιατί τα υβριδικά είναι καλύτερα από τα diesel

6.748 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2022)

Όσο και αν το αρνείσαι, όσο και να πίνεις νερό στο όνομα του diesel, αν το βάλεις δίπλα στα υβριδικά, θα δεις ότι δύσκολα κερδίζουν. Εσύ όμως επιμένεις στο πετρέλαιο και κλείνεις τα μάτια στην πραγματικότητα;

Και όμως δεν είναι μόνο η οικονομία!

Εσύ κλαις ακόμη για τα diesel; Μήπως η λύση για τη μείωση του κόστους χρήσης είναι μπροστά στα μάτια σου, αλλά τα δάκρυα του diesel δε σε αφήνουν να τη δεις; Γιατί ακόμη κι αν υπήρχε ντίζελ έκδοση στο μοντέλο που θες, το υβριδικό θα ήταν σήμερα καλύτερη αγορά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

5. Κόστος αγοράς & συντήρησης

Παρά την τόση τεχνολογία, τα υβριδικά μοντέλα δεν είναι πιο ακριβά από ότι ήταν τα diesel. Και αυτή τη φορά τα λεφτά σου δεν πάνε σε περισσότερο μαντέμι για να μη σπάει το μοτέρ από την συμπίεση, αλλά σε τεχνολογία που εκτός από μειωμένη κατανάλωση, παρέχει καλύτερη ποιότητα μετακίνησης, οδήγησης και ζωής.

4. Επιδόσεις

Τα υβριδικά αυτοκίνητα είναι βενζινοκίνητα. Ίσως με την δεκαετία του diesel να ξέχασες πως αυτό σημαίνει και καλύτερες επιδόσεις, με ιπποδύναμη μέχρι ψηλά από το μοτέρ, και ροπή χαμηλά από τη μπαταρία. Τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους που μπορούν να δώσουν είτε χαμηλή κατανάλωση, είτε καλύτερες επιδόσεις, όποτε εσύ το αποφασίζεις.

3. Τρόπος οδήγησης

Επειδή ακριβώς τα υβριδικά έχουν και ροπή χαμηλά και δύναμη ψηλά, δεν χρειάζεται να οδηγείς σαν ταξιτζής. Το κατέβασμα πριν την στροφή έχει νόημα πάλι, αφού το μοτέρ «κόβει», και η οδήγηση ξαναγίνεται ενδιαφέρουσα και ζωηρή εμπειρία αν το θες. Άσε που υβριδικό σημαίνει αυτόματο κιβώτιο με όλη την ευκολία που συνεπάγεται αυτό, ειδικά στην κίνηση της πόλης.

2. Ηλεκτροκίνηση

Λέγε ότι θες, αλλά τα τσάμπα χιλιόμετρα που κάνεις με ένα υβριδικό στην ηλεκτρική του χρήση, είναι πιο φθηνά από οτιδήποτε άλλο έχεις οδηγήσει ποτέ. Βάλε τώρα όλα τα άλλα υπέρ της τεχνολογίας, την ησυχία, την ποιότητα, και ναι, τους ρύπους που δεν αναπνέεις εσύ και η οικογένειά σου, και σαν το υβριδικό, δεν υπάρχει.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN