6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

5 λόγοι που κάνουν το νέο Nissan Qashqai αγαπητό στις οικογένειες

8.445 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2021)

Το νέο Nissan Qashqai αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τις ανάγκες μετακίνησης μίας οικογένειας και πέντε χαρακτηριστικά έχουν πρωτεύοντα ρόλο σε αυτό.

Το Nissan Qashqai δεν έχει λάβει τυχαία τον χαρακτηρισμό «βασιλιάς» στην κατηγορία των  οικογενειακών SUV. Ο ιδρυτής και ηγέτης των μικρομεσαίων SUV (C-SUV), φέρει τον τίτλο του best-seller αφού αριθμεί πάνω από 3 εκατ. πωλήσεις  από το 2007 που ξεπρόβαλε για πρώτη φορά. Πλέον βρίσκεται στην ελληνική αγορά έχοντας συστήσει στο κοινό την τρίτη του γενιά.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως τα μοντέλα των προηγούμενων γενεών, έτσι και το νέο Qashqai συνεχίζει να αποτελεί μία ιδανική επιλογή και για αυτούς που θέλουν να μεταφέρουν με ασφάλεια την οικογένειά τους, συνδυάζοντας τους άνετους χώρους και την κορυφαία τεχνολογία. Πέντε χαρακτηριστικά είναι αυτά που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, οπότε ας ρίξουμε μία προσεκτική ματιά σε αυτά.
 
1. Εξαιρετική απόδοση καυσίμου
Το νέο Qashqai μπορεί να υπερηφανεύεται για την κατανάλωση και την απόδοση του καυσίμου, με την ήπια υβριδική τεχνολογία 12 βολτ να είναι ένα μπόνους για τα μέλη της οικογένειας που έχουν περιβαλλοντική συνείδηση.​​ Το μοντέλο με τον ήπια υβριδικό 1,3 λίτρων βενζινοκινητήρα συνδυάζει την εξοικείωση ενός παραδοσιακού βενζινοκινητήρα με τα περιβαλλοντικά και αποδοτικά οφέλη της ηλεκτρικής ενέργειας, με τη δοκιμή μας πρόσφατα να δείχνει πως με τη λειτουργία Eco η κατανάλωση πέφτει πολύ χαμηλά ακόμα και γύρω στα 6,5 λτ./100 χλμ, ενώ η συνολική κατανάλωση δεν ξεφεύγει και η μέση τιμή της διατηρείται γύρω από τα 7,5 λτ./100 χλμ. που είναι μια αξιοζήλευτη επίδοση για ένα οικογενειακό SUV.
 
2. Ευρύχωρη καμπίνα
Το ολοκαίνουργιο Qashqai συνδυάζει γενναιόδωρο χώρο επιβατών και φορτίου, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε είδους οικογενειακές εξόδους, από ψώνια και αθλητικές δραστηριότητες που απαιτούν ογκώδη εξοπλισμό μέχρι ημερήσιες εκδρομές και διακοπές. Μιλώντας με αριθμούς και σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το SUV διασφαλίζει +28 χλστ. για τα γόνατα των πίσω επιβατών, χώρος που έφτασε στο πολύ καλό νούμερο των 160 χλστ. και +15 χλστ. για τα κεφάλια εμπρός και πίσω, τη στιγμή που ο συνολικός όγκος στο πορτμπαγκάζ φτάνει τα 504 λίτρα. Ένα ακόμα στοιχείο που είναι χρήσιμο για τους οικογενειάρχες αφορά το άνοιγμα των θυρών στο πίσω μέρος, όπου με γωνία ανοίγματος  85 μοιρών καθιστά πιο εύκολη την ενσωμάτωση ενός παιδικού καθίσματος, ενώ φυσικά διευκολύνει και τους επιβάτες να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν με μεγαλύτερη άνεση. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Audi