Οι έντονες ακμές και γωνίες στο αμάξωμα 
του i30 συνθέτουν ένα επιθετικό σύνολο που γοητεύει στο πέρασμά του.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι έντονες ακμές και γωνίες στο αμάξωμα του i30 συνθέτουν ένα επιθετικό σύνολο που γοητεύει στο πέρασμά του.

Hyundai i30: Όμορφο με... εγγύηση

27.531 Επισκέψεις στο άρθρο

Η δεύτερη γενιά του Hyundai i30 είναι… hot σε όλα της εκτός από την τιμή! Συγκεκριμένα, ακολουθεί την πιο πρόσφατη σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai που ακούει στη φράση «ρέουσα γλυπτική», έχει εξελιχθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των ευρωπαίων αγοραστών, η κατασκευή και η ποιότητα των υλικών ορίζεται από υψηλά στάνταρ, ενώ ο τελικός παρονομαστής που αφορά στα έξοδα χρήσης και κτήσης είναι εντυπωσιακός μιας και το μοντέλο διαθέτει, εκτός των άλλων, 5ετή εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα και 5ετή οδική βοήθεια.

Έρωτας με την πρώτη ματιά
Ο λόγος για την εμφάνιση του i30 που ορίζει την νέα εποχή της Hyundai. Τo εντυπωσιακό εμπρός μέρος, με την εξάγωνη οικογενειακή μάσκα, «δένει» με τους ανάγλυφους προβολείς που βρίσκουν το ταίρι τους με το ζευγάρι πίσω φωτιστικών. 
Από το πλάι τα νεύρα και οι καμπύλες «παίζουν» όμορφα με τις σκιές, όσο το φαρδύ αμάξωμα δείχνει να «κάθεται» με αυτοπεποίθηση πάνω στους τροχούς που είναι ακροβολισμένοι στις γωνίες τους αυτοκινήτου. Με πιο απλά λόγια; Το i30 είναι πανέμορφο και κάνει αισθητή την παρουσία του από μακριά, σε κάνει να το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά…

Ο έρωτας περνάει από…
… το στομάχι, λέει ο θυμόσοφος λαός, όμως εμείς στην προκειμένη περίπτωση θα πούμε και από άλλους παράγοντες όπως η ποιότητα κατασκευής, η οικονομία και το καλό value for money. Και αυτά το i30 τα πληροί με το παραπάνω. Πρώτα από όλα το μικρομεσαίο της Hyundai φορά έναν  πετρελαιοκινητήρα 1.400 κυβικών που αποδίδει 90 ίππους και 220 Nm ροπής τα οποία εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις και το σημαντικότερο οικονομία στις μετακινήσεις μιας και η μέση κατανάλωση περιορίζεται στα 4,1 λτ./100 χλμ.. Στη συνέχεια, τα υλικά στο εσωτερικό είναι υψηλής ποιότητας και δείχνουν ανθεκτικά στο χρόνο ανεβάζοντας έτσι το value for money το οποίο με τη σειρά του βελτιώνεται από την δελεαστική τιμή αγοράς. Συγκεκριμένα, το i30 ξεκινά από τα 12.690 ευρώ διαθέτοντας έναν πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Η δεύτερη γενιά του Hyundai i30 είναι… hot σε όλα της εκτός από την τιμή!

Η δεύτερη γενιά του Hyundai i30 είναι… hot σε όλα της εκτός από την τιμή!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL