Οι 5 βασικοί κανόνες για το τέλειο πλύσιμο εν μέσω καραντίνας

33.382 Επισκέψεις στο άρθρο

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε; Ξέχνα το… Δεν αρκεί ένας κουβάς κι ένα σφουγγάρι για ένα σωστό πλύσιμο. Δες 5 κανόνες για το σωστό πλύσιμο και την προστασία του αυτοκινήτου σου.

Αρχικά να πούμε πως το πλύσιμο ως διαδικασία δεν είναι κάτι που γίνεται αποκλειστικά και μόνο για αισθητικούς λόγους. Το αμάξωμα επιβαρύνεται από τη βρωμιά, το κλίμα, ακόμα και τους ρύπους της πόλης και χρόνο με το χρόνο φθείρεται ανεπανόρθωτα. Εκτός από το μεγάλο κόστος αποκατάστασής του μάλιστα, σπάνια θα μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, οπότε και εδώ η πρόληψη είναι καλύτερη από οποιαδήποτε «θεραπεία».

Το καλό και τακτικό πλύσιμο μπορεί σε βάθος χρόνου να εξασφαλίσει μια καλή προστασία όχι μόνο στο αμάξωμα αλλά και στην ίδια τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου αφού μια καλή, λαμπερή βαφή χωρίς σπασίματα, θαμπάδες και γρατζουνιές μπορεί να σας αποφέρει μερικές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω από ότι αρχικά περιμένατε. Ποιο είναι όμως το σωστό πλύσιμο; Δείτε μερικές σύντομες και απλές οδηγίες, αρπάξτε έναν κουβά και ορμήξτε στον καθαρισμό του τετράτροχου συντρόφου σας που τη χρειάζεται ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός…

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
moto