• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Τι μπορείς να κάνεις με μια οδοντόβουρτσα;

185.766 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/6/2021

Έχεις φανταστεί ποτέ τι μπορείς να κάνεις με μια παλιά οδοντόβουρτσα στο αυτοκίνητο σου; Δες τώρα 5 δουλειές στο αυτοκίνητο που πολλοί δεν γνωρίζουν και πρέπει να μάθεις.

Να πλύνεις τα δόντια σου, όταν βρίσκεσαι στο μπάνιο του σπιτιού σου! Όταν όμως πρόκειται για το αυτοκίνητό σου; Παρακάτω, θα βρείτε 5 διαφορετικές χρήσεις της οδοντόβουρτσας στο αυτοκίνητο, που ίσως δεν θα είχατε σκεφτεί…

Nα καθαρίσεις τις ζάντες
Για εμάς τους σχολαστικούς της καθαριότητας, η οδοντόβουρτσα είναι ένα «αγαπημένο» προϊόν που συνοδεύει πάντα τα υπόλοιπα καθαριστικά εργαλεία (σφουγγάρια, πανιά και πετσέτες). Αφού τελειώσουμε με το πλύσιμο και το σχολαστικό στέγνωμα του αυτοκινήτου μας, αφιερώνουμε 15 λεπτά για τον ενδελεχή καθαρισμό των… ζαντών του. Οι ζάντες έχουν πολλές γωνίες και επιφάνειες στις οποίες συσσωρεύεται αρκετή και «επίμονη» βρομιά. Όσο νερό και να ρίξεις και όσο και να τις τρίψεις με το σφουγγάρι δύσκολα θα τις δεις να «λάμπουν», εκτός κι αν εκεί εισχωρήσουν οι τρίχες μιας οδοντόβουρτσας.


TIP: Εχετε μουλιάσει την οδοντόβουρτσα ώστε να μαλακώσουν οι τρίχες της και χρησιμοποιώντας νερό και σαπούνι κανονικά, καθαρίζετε σχολαστικά τις γωνίες και τα σημεία που έχουν συσσωρέψει βρομιά. Ξεπλένετε με άφθονο νερό και επαναλαμβάνετε αν χρειαστεί.


Extra Tips
Η οδοντόβουρτσα μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να καθαρίσουμε επίμονους λεκέδες από τις ταπετσαρίες ή τις μοκέτες του αυτοκινήτου, να καθαρίσει τις υδρορροές στην οροφή ή στο πορτ μπαγκάζ ενώ μπορεί ακόμα να μας βοηθήσει να καθαρίσουμε -με τη βοήθεια και του ενδεδειγμένου προϊόντος-τον κινητήρα του αυτοκινήτου μας. Σε κάθε περίπτωση με αρκετή υπομονή και χρόνο μπορεί να δώσει λύσεις που δεν κοστίζουν χρηματικά.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)