Ξέρεις να φρενάρεις... Νομίζεις!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξέρεις να φρενάρεις... Νομίζεις!

101.341 Επισκέψεις στο άρθρο

Μπορείς να στρίψεις ενώ φρενάρεις; Πως φρενάρεις με ή χωρίς ABS; Πότε βοηθάει η χρήση του χειροφρένου; Δες 5 πράγματα που πολλοί δεν ξέρουν για το φρενάρισμα και πρέπει να μάθεις!

Σε ώρα ανάγκης, ξέρεις πως φρενάρεις ή κάνεις το σταυρό σου;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σας έχει τύχει ποτέ να πεταχτεί κάθετα στη μέση του δρόμου παιδάκι που κυνηγάει την μπάλα του; Σας ευχόμαστε να μην σας συμβεί ποτέ, γιατί από την ώρα που θα δείτε το μικρό, μέχρι που το αυτοκίνητό σας θα ακινητοποιηθεί εντελώς, τα συναισθήματα δεν περιγράφονται! Γιατί στα λόγια, το να φρενάρεις σε μια κατάσταση όπως η παραπάνω φαίνεται εύκολο, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικά.

Στην πράξη «παγώνεις». Τα χέρια σου κοκαλώνουν στο τιμόνι, το πόδι σου «μένει» στο φρένο, και στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν απλά βλέπεις την απόσταση από τον μπροστινό να μικραίνει… και να μικραίνει…

Ο μέσος οδηγός σε φρενάρισμα πανικού έχει την παραπάνω αντίδραση, και φυσικά δεν τον κατακρίνουμε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε όλοι μας να γνωρίζουμε, ώστε να φρενάρουμε πιο αποτελεσματικά. Ας δούμε λοιπόν 5 ενέργειες που μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο που φρενάρουμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda