8 φωτογραφίες »

Τα 5 μυστικά της Kia για να βάλει τα γυαλιά στην Porsche Taycan

18.792 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2021)

Με φουτουριστικό design και ιπποδύναμη έως 585 άλογα, το EV6 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Kia και έρχεται στην κυριολεξία να μας ηλεκτρίσει.

Τη νέα της σχεδιαστική ταυτότητα, αλλά και την εμφάνιση του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα E-GMP, το οποίο έλαβε την ονομασία EV6 αποκάλυψε η Kia. Τι το ξεχωριστό έχει το νέο φιλόδοξο project της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας; Πέντε συγκεκριμένοι λόγοι θα απαντήσουν στις απορίες σας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


1. Με στοιχεία από 4 κατηγορίες
Το EV6 λανσάρει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia «Opposites Untied», που εμπνέεται από τις αντιθέσεις που υπάρχουν στη φύση και την ανθρωπότητα. Πιο αναλυτικά, το EV6 συνδυάζει στοιχεία σπορ αυτοκινήτου, SUV, σεντάν και στέισον βάγκον, τη στιγμή που το εμπρόσθιο μέρος ονομάζεται «Digital Tiger Face» όντας συνυφασμένο με την ηλεκτροκίνητη εποχή. Όμως, το πιο ενδιαφέρον μέρος του EV6 είναι ίσως το πίσω, με μία φωτιζόμενη μπάρα LED να ξεκινάει από το ένα άκρο και να φτάνει στο άλλο. Τo ΕV6 έχει μήκος 4.680 χιλιοστά, πλάτος 1.880 χλστ., ύψος 1.550 χλστ και μεταξόνιο που εκτείνεται στα 2.990 χλστ., με το τελευταίο να είναι 86 χλστ. μεγαλύτερο από αυτό του Kia Sorrento.
 
2. Εσωτερικό που εντυπωσιάζει
Δύο οθόνες 12,3 ιντσών, τιμόνι δύο ακτίνων και αιωρούμενη κεντρική κονσόλα συνθέτουν ένα εντυπωσιακό στην όψη και μοντέρνο ταμπλό. Υπάρχουν πολλά high-tech στοιχεία, όπως το σύστημα ψυχαγωγίας που διαθέτει την τεχνολογία Kia Connect για ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air) και υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center