Στις 50.000 έφτασαν ήδη οι παραγγελίες για το νέο Opel Crossland X.

Στις 50.000 έφτασαν ήδη οι παραγγελίες για το νέο Opel Crossland X.

50άρισε το νέο Opel Crossland X

35.294 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

Το νέο Opel Crossland X διαγράφει μια σημαντικά καλή πορεία, μετρώντας μόλις λίγους μήνες στην αγορά, ενώ τα πρώτα μοντέλα έφτασαν στις εκθέσεις πριν από μερικές εβδομάδες.

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που το νέο Opel Crossland X έκανε την εμφάνιση του στην ελληνική αγορά και εμείς το δοκιμάσαμε στην έκδοση με τον 1.600άρη turbo diesel κινητήρα απόδοσης 99 ίππων. Το νέο αστικό Crossover της μάρκας, που αποτελεί το πρώτο Opel της PSA εποχής, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πείσει πάνω από 50.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Αξίζει να αναφέρουμε πως η παραγγελιοληψία ξεκίνησε το Μάρτιο και τα πρώτα Crossland X έφτασαν στις εκθέσεις Διανομέων της Opel πριν από μερικές εβδομάδες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ιδιαίτερη προτίμηση φαίνεται να δείχουν οι καταναλωτές στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της φίρμας η ανώτερη εξοπλιστική έκδοση Innovation είναι εκείνη που προτιμά ως επί το πλείστον το αγοραστικό κοινό. Επιπλέον, σχεδόν όλοι όσοι παρήγγειλαν τη συγκεκριμένη έκδοση προτίμησαν τη διχρωμία με χρωματική αντίθεση οροφής και αμαξώματος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη ζήτηση για το νέο Opel Crossland X. Το νέο μας crossover προσφέρει στυλ, λειτουργικότητα και ένα ευρύχωρο εσωτερικό σε ένα συμπαγές συνολικό αποτύπωμα» δήλωσε ο Peter Küspert Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Πωλήσεις & Aftersales,. «Επίσης, οι παραγγελίες για καινοτόμες τεχνολογίες καταξιώνουν τη φιλοσοφία μας να κάνουμε πρωτοποριακά συστήματα και χαρακτηριστικά προσιτά σε ένα ευρύ κοινό.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN