Νέο Toyota Verso

Νέο Toyota Verso

(26/2/2009)

Το νέο Verso θα παρουσιάσει η Toyota στο προσεχές διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Πρόκειται για ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο που μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα 7 επιβάτες με μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους από τον προκάτοχό του και εφοδιασμένο με συστήματα ασφαλείας τελευταίας γενιάς.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το βελτιωμένο σύστημα Easy Flat 7 που προσφέρει γρήγορη και εύκολη αναδίπλωση των πέντε πίσω ανεξάρτητων θέσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακόμα, το μοντέλο εφοδιάζεται με το σύστημα Toyota Optimal Drive έχοντας ως αποτέλεσμα την αύξηση την ιπποδύναμης κατά 20% και την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2 κατά 12% από το τρέχον μοντέλο.

Στην Ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται την ¶νοιξη με δύο βενζινοκινητήρες 1,6 και 1,8 λίτρων. Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ενώ προαιρετικά στην έκδοση 1,8 λίτρων θα διατίθεται και το νέο αυτόματο κιβώτιο Multidrive S. Από την γκάμα των μηχανικών συνόλων δεν θα λείψουν και οι πετρελαιοκινητήρες με πρώτο τον δίλιτρο D-4D.

Το νέο Verso έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο, μεγαλύτερα μετατρόχια εμπρός και πίσω ενώ η γεωμετρία της ανάρτησης έχει διαφοροποιηθεί.

Όσον αφορά τον τομέα της ασφάλειας, εκτός από το ενισχυμένο πλαίσιο, στον βασικό του εξοπλισμό το μοντέλο διαθέτει αερόσακους τύπου κουρτίνας για τους επιβάτες της τρίτης σειράς και σύστημα ευστάθειας του οχήματος. Στόχος των ανθρώπων της Toyota είναι το Verso θα λάβει 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP ακολουθώντας το παράδειγμα των Avensis και iQ.
VW LEASEPRO
test center