Ο Εlon Musk.

7ος πλουσιότερος στον κόσμο ο Elon Musk

1.603 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2020)

O Mr. Tesla επωφελήθηκε από την αύξηση της αξίας των μετοχών της εταιρείας του και πέρασε στην 7η θέση στην λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.


Η περιουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla αυξήθηκε την Παρασκευή στα 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg, επειδή η αξία των μετοχών της εταιρείας αυξήθηκε κατά 11%. Ο Musk είναι πλέον το έβδομο πλουσιότερο άτομο στον κόσμο.

Η αξία της μετοχής της Τesla έχει αυξηθεί κατά 269% φέτος. Η ακμάζουσα αποτίμηση της εταιρείας βοήθησε τον Musk να κερδίσει 595 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον τον υψηλά αμειβόμενο CEO στις ΗΠΑ.

Ο Mike Novogratz, ο μάνατζερ της Galaxy Digital Holdings Ltd., προειδοποίησε πάντως ότι οι αποτιμήσεις των τεχνολογικών εταιρειών είναι υπερβολικές και ότι οι μικροί επενδυτές πρέπει να βγουν από την αγορά πριν καταρρεύσει. «Αυτό που συμβαίνει είναι παράλογο, αυτή είναι μια φούσκα», είπε την Παρασκευή σε συνέντευξη του. «Η οικονομία φθίνει, επιβραδύνεται, αφήνουμε πίσω την πανδημία, αλλά η αγορά τεχνολογίας σημειώνει ανοδική πορεία. Αυτή είναι μια κλασική φούσκα».

Ο Musk πάντως συνεχίζει να επικρίνεται από άλλους δισεκατομμυριούχους που ισχυρίζονται πως μπορεί να έχει πλέον πλουτίσει αλλά θα πρέπει να διορθώσει την συμπεριφορά του και να προσέχει τα ξεσπάσματά του στο… twitter.
 
 

ELASTIKA 2024
OPEL