Πιο επιβλητικό το ελαφρώς ανανεωμένο Audi A8
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πιο επιβλητικό το ελαφρώς ανανεωμένο Audi A8

Ανανέωση για το Audi A8

(3/4/2009)

Σε μικρές αλλά καίριες αισθητικές βελτιώσεις θα προβεί η Audi στο μεγάλο μοντέλο της, το A8. Η λιμουζίνα του γερμανού κατασκευαστή θα αποκτήσει και τρία νέα εξοπλιστικά επίπεδα. Πρόκειται για τα πακέτα, με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, Sport Plus, Comfort Plus και Style.

Το πρώτο θα περιλαμβάνει βαφή του αμαξώματος στο νέο μαύρο χρώμα που ονομάζεται Panther Black, εμπρός φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με τη σχεδίαση της σειράς S-Line. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συναντάμε νέους μπεζ χρωματισμούς σε δέρμα τύπου Valcona, και σπορ εμπρός καθίσματα με σύστημα θέρμανσης, ενώ υπάρχουν επενδύσεις μαύρου δέρματος σε πόρτες, ταμπλό και κεντρική κονσόλα.

Ανάλογα με το εξοπλιστικό πακέτο, οι ζάντες αλουμινίου είναι 19 ή 20 ιντσών

Ανάλογα με το εξοπλιστικό πακέτο, οι ζάντες αλουμινίου είναι 19 ή 20 ιντσών

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο δεύτερο πακέτο ο χρωματισμός του αυτοκινήτου είναι το σκούρο μπλε που ονομάζεται Night Blue, υπάρχουν τα ίδια φώτα ημέρας, ενώ οι ζάντες είναι 19 ιντσών με σχεδιασμό 12 ακτινών. Εσωτερικά έχουμε μια ελαφρώς διαφορετική απόχρωση από το Goa Beige της προηγούμενης έκδοσης στο Silk Beige χρώμα και σε παραπλήσιου τύπου δέρματος, ενώ ίδιες είναι και οι επενδύσεις με μαύρο δέρμα σε ταμπλό, κονσόλα και εσωτερικά των θυρών. Τα μπροστινά καθίσματα έχουν λειτουργία μασάζ και εξαερισμού, ενώ και τα πίσω καθίσματα είναι θερμαινόμενα.
PEIRAIOS LEASING
test center