Ποιοτικό και πολυτελές το εσωτερικό του Q5
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιοτικό και πολυτελές το εσωτερικό του Q5

Εσωτερικό

(16/4/2009)

Ποιοτικό στην κατασκευή του κρίνεται το περιβάλλον της καμπίνας και στις δύο περιπτώσεις. Στην περίπτωση του γερμανικού μοντέλου η χρήση των μαλακών υλικών είναι εκτενέστερη. Η κεντρική κονσόλα στην περίπτωση του Q5 είναι πιο μεγάλη, αφού εκτείνεται παράλληλα προς τα πίσω, εκεί που βρίσκεται το χειρόφρενο στο Freelander, καθώς το Q5 έχει ηλεκτρικό χειρόφρενο. Η ποιότητα των υλικών εδώ δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό premium, αλλά η εργονομία απαιτεί μερική εξοικείωση, κυρίως εξαιτίας του συστήματος ΜΜΙ πολυμέσων της Audi.


Γωνιώδες και σκληροτράχηλο το εσωτερικό του Freelander

Γωνιώδες και σκληροτράχηλο το εσωτερικό του Freelander

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το εσωτερικό στο νέο Freelander ακολουθεί τη γωνιώδη λογική σχεδίασης του υπόλοιπου αμαξώματος, ενώ ο διάκοσμος είναι εστιασμένος όχι στην πολυτέλεια αλλά στην χρηστικότητα. Ο οδηγός κάθεται ψηλά για να έχει πανοραμικό έλεγχο του δρόμου, ενώ οι πίσω επιβάτες κάθονται ψηλότερα για να απολαμβάνουν το ταξίδι. Υπάρχει πληθώρα θηκών για μικροαντικείμενα και ένας τεράστιος χώρος αποσκευών που ξεκινάει από τα 755 και φτάνει ως τα 1.670 λίτρα με την τμηματική αναδίπλωση της πλάτης του πίσω καθίσματος.
Όσον αφορά στους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, εδώ το Freelander δικαιολογεί το γωνιώδες της σχεδίασής του. Παρόλο που το Audi έχει οριακά καλύτερο χώρο για το κεφάλι του οδηγού, χάνει σε όλα τα υπόλοιπα, αφού είναι στενότερο και προσφέρει λιγότερο χώρο για όσους κάθονται πίσω. Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών του Audi είναι πολύ χρηστικός και πλήρως εκμεταλλεύσιμος, αλλά σταματάει στα 540 λίτρα.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center