4 φωτογραφίες »

90χρονος αγόρασε Chevrolet Corvette C8

3.706 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2021)

Petrolhead ετών 90! O Chuck Cook θέλησε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του για τα 90α του γενέθλια αγοράζοντας μια ολοκαίνουρια Corvette C8!

To να είσαι petrolhead δεν έχει όριο ηλικίας. Πριν από λίγο καιρό σας ενημερώσαμε για τον 80χρονο Αυστριακό που αγόρασε μια ακόμη Porsche για την συλλογή του, και τώρα σας παρουσιάζουμε τον 90χρονο βετεράνο της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ που δεν δίστασε να αγοράσει μια ολοκαίνουρια Chevrolet Corvette C8.

O άνδρας αυτός ονομάζεται Chuck Cook, μένει στο Leesburg της Φλόριντα και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αγόρασε το αυτοκίνητο σαν δώρο γενεθλίων για τον εαυτό του. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη Corvette που αγοράζει, αφού στο παρελθόν είχαν περάσει από τα χέρια του άλλα τρία τέτοια αυτοκίνητα.

Η αντιπροσωπεία θέλησε να κάνει αξέχαστη την στιγμή αυτή για τον Chuck Cook και για αυτό, όταν ο 90χρονος πήγε να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο, διοργάνωσε για χάρη του ένα πάρτυ με ποτά, μπαλόνια, μουσική και μια τούρτα που είχε πάνω της μια φωτογραφία της Corvette C8.

O Chuck Cook δήλωσε πως ανυπομονεί να οδηγήσει το νέο του απόκτημα λέγοντας συγκεκριμένα: «Δεν μπορώ να περιμένω να τελειώσει η πανδημία, ώστε να πάω το αυτοκίνητο σε όλα τα show αυτοκινήτου».
 
 

NEO PROACE
NISSAN