Θα βγει στην παραγωγή το Ibiza Bocanegra
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θα βγει στην παραγωγή το Ibiza Bocanegra

Στην παραγωγή το Ibiza Bocanegra

(8/5/2009)

Η Seat ανακοίνωσε ότι θα βγάλει στην παραγωγή το Ibiza Bocanegra που είχαμε γνωρίσει στην περσινή έκθεση της Γενεύης ως πρωτότυπο. Το όνομα του σημαίνει μαύρο στόμα, και προκύπτει από άγριο εμπρός μέρος όπου το μαύρο χρώμα είναι κυρίαρχο σε εισαγωγή κινητήρα και μάσκα.

Την έκθεση της Βαρκελώνης διάλεξε η Seat για να ανακοινώσει την παραγωγή του Seat Ibiza Bocanegra. Δεν είναι γνωστό αν το μοντέλο θα αποτελέσει την πιο γρήγορη έκδοση του Ibiza αφού και αυτό θα φορά τον διτούρμπινο κινητήρα 1.4 TSI όπως και το Cupra, όμως η απόδοση εδώ θα έχει δύο διαβαθμίσεις στους 150 και 180 ίππους.

To μοντέλο θα χρησιμοποιεί κινητήρα 1.4 TSI με 140 ή 180 ίππους

To μοντέλο θα χρησιμοποιεί κινητήρα 1.4 TSI με 140 ή 180 ίππους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το σίγουρο πάντως είναι πως πρόκειται για την περισσότερο διαφοροποιημένη τουλάχιστον από αισθητικής πλευράς, έκδοση του Ibiza αφού η έκδοση Bocanegra αποτελεί φόρο τιμής στο μοντέλο Seat 1200 Sport Bocanegra που με τη σειρά του βασιζόταν στο Fiat 127 και παρήχθη από το 1975 έως το 1980.
Όπως ανακοινώνει η εταιρεία το μοντέλο θα έχει «εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση» για την κατηγορία του τόσο λόγω του κινητήρα όσο και του 7τάχυτου κιβωτίου DSG. Τέλος, για το απόλυτο κράτημα αλλά και το αποτελεσματικό πέρασμα της ιπποδύναμης στο δρόμο, το Bocanegra θα φέρει το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό που η εταιρεία ονομάζει XDS στον εμπρόσθιο άξονα, ενώ θα πατά σε ζάντες μεγέθους 17 ινστών.
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw