Lexus IS 250C

Lexus IS 250C

Tο νέο Lexus IS 250C

(30/6/2009)

Πιστό στα βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν την Lexus, το IS 250C έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα IS. Αν με το IS-F είδαμε την άγρια πλευρά του πράγματος, τώρα σκοπός του CC είναι να διευρύνει την γκάμα των πελατών της Lexus, στοχεύοντας σε ένα πιο active και life style κοινό.

  • Το νέο Lexus IS 250C, πέρα από το γεγονός ότι εμπλουτίζει τη γκάμα IS της ιαπωνικής φίρμας, παίζει και ένα δεύτερο – μάλλον πιο σημαντικό – ρόλο. Σκοπός του είναι να φέρει νέους πελάτες στη φίρμα, αφού σύμφωνα με έρευνες αυτής, το 40% των premium αγοραστών δεν αναζητά πια αποκλειστικά το κλασικό τρίπτυχο κομψότητα, πρεστίζ και δύναμη, αλλά νέες αξίες όπως η μοναδικότητα και το μοντέρνο design.
    Το νέο Lexus IS 250C λοιπόν διατηρεί τις βασικές αρχές της Lexus, όπως τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας ή τον πολυτελή χαρακτήρα της φίρμας, αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά δυναμικό και νεανικό σε εμφάνιση. Ενδεικτική μάλιστα είναι η παρατήρηση, ότι αν και ανήκει στη σειρά IS, σχεδιαστικά έχει δεχθεί επεμβάσεις σε όλο το μήκος και πλάτος του αμαξώματος.
PEIRAIOS LEASING
test center