To Fiat Abarth 500 Competizione Limited Edition.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Fiat Abarth 500 Competizione Limited Edition.

Abarth 500 Competizione Limited Edition

(15/7/2009)

Αποτελεί ένα από τα fashion leader μοντέλα της ιταλικής φίρμας και άρα είναι φυσικό να δέχεται τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά πρόκειται για μια ειδική έκδοση του Fiat 500, σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, που σκοπό έχει γιορτάσει την “επιστροφή” της Abarth.

Το όνομά του παραπέμπει στην 8C Competizione της Alfa Romeo. Ένα μοναδικό μοντέλο, όπως και μοναδική είναι η συγκεκριμένη έκδοση του Fiat 500 Abarth, η οποία θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών. Εμφανισιακά ωστόσο, δεν πρέπει να γίνουν συνειρμοί με το σούπερκαρ της αδελφής εταιρείας, αφού οι αλλαγές της συγκεκριμένης έκδοσης σε σχέση με το κανονικό Abarth 500 επικεντρώνονται στις 17άρες μάυρες ζάντες αλουμινίου, τη μαύρη οροφή και τα ιδίου χρώματος αυτοκόλλητα στο πλάι.

Το λογότυπο Competizione είναι χαραγμένο στη πλάτη των δερμάτινων μπάκετ καθισμάτων

Το λογότυπο Competizione είναι χαραγμένο στη πλάτη των δερμάτινων μπάκετ καθισμάτων

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το «παιχνίδι» των χρωμάτων, συνεχίζεται και στο εσωτερικό, ενώ πλουσιότερος είναι και ο εξοπλισμός της συγκεκριμένης έκδοσης, αφού διαθέτει GPS, κλιματισμό και δερμάτινα καθίσματα με το logo Competizione χαραγμένο επάνω τους. Αναφορικά με τα μηχανικά μερη και το κινητήριο σύνολο αλλαγές δεν υπάρχουν. Κάτω από το καπό του black&white Fiat 500 βρίσκεται ο 1.400άρης υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που αποδίδει 135 ίππους και έχει 206 Nm ροπής.
Toyota
moto