Το εκατομμυριοστό Opel Meriva

Το εκατομμυριοστό Opel Meriva

(16/7/2009)

Το Meriva πωλείται σε περισσότερες από 25 χώρες στην Ευρώπη, με κυριότερες αγορές τη Γερμανία, Βρετανία, Ιταλία και Ισπανία. Επιπλέον, το καινοτόμο van κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο, σε μέρη όπως το Χονγκ Κονγκ, η Ιαπωνία, η Νότια Αφρική και η Σιγκαπούρη.

Ένα 1.3 CDTI Meriva ecoFlex ήταν το εκατομμυριοστό μικρό όχημα ενός όγκου που πέρασε χτες από τη γραμμή παραγωγής στη Zaragoza. Το μικρό van λανσαρίστηκε το 2003, και από τότε έχει γίνει best-seller στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη. Συστήματα όπως το FlexSpace που παρέχει πολλές δυνατότητες στην επαναδιαμόρφωση του εσωτερικού εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτείται αφαίρεση των καθισμάτων, έπαιξαν κύριο ρόλο. Η Opel θα διευρύνει την απήχηση του προηγμένου και πολυμορφικού Meriva με το ντεμπούτο της επόμενης γενιάς, του χρόνου. Το μελλοντικό Meriva θα διαθέτει το σύστημα FlexDoors, στο οποίο οι πίσω πόρτες περιλαμβάνουν πίσω μεντεσέδες που ανοίγουν ανεξάρτητα από τις εμπρός. Αυτή η καινοτομία διευκολύνει πολύ την πρόσβαση στο αυτοκίνητο και προσφέρει πλείστα πλεονεκτήματα ασφαλείας σε σχέση με τις συμβατικές πόρτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το Meriva κατασκευάζεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Opel στη Zaragoza, όπου παράγονται επίσης τα μοντέλα Corsa και Combo, πράγμα που σημαίνει ότι η Opel συντελεί σημαντικά στην οικονομία της περιοχής της Αραγονίας.
Hyundai
vw