Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
To Cygnet της Aston Martin
Διαβάστηκε από 9895 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2009
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Το εντυπωσιακό Cygnet της Aston Martin θα πωλείται από 32.000 δολάρια
Πριν δύο μήνες σας δείξαμε την πρώτη φωτογραφία του μίνι οχήματος που ετοιμάζει η Aston Martin σε συνεργασία πάντα με την Toyota. Το μοντέλο θα ονομάζεται Cygnet και αρχικά προοριζόταν αποκλειστικά για τους κατόχους οχημάτων της φίρμας, όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν!
Περιμετρικά του αυτοκινήτου θα υπάρχουν όλα τα σήματα και τα στοιχεία που θα το κάνουν να ξεχωρίζει, όπως φανάρια, μάσκα και θηριώδη ζάντες
Το μίνι όχημα που η Aston Martin μας επιφύλασσε για έκπληξη, το γνωρίσαμε από την πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε επίσημα πριν δύο μήνες και προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Όχι τόσο για την επιλογή του οχήματος που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση (Toyota iQ 1.33), αλλά για την επιλογή ενός κατασκευαστή τόσο υψηλού κύρους να κατασκευάσει ένα τόσο μικρό όχημα. Έτσι το Cygnet θα κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους από του χρόνου, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο θα συναρμολογείται κανονικά στην Ιαπωνία και θα μεταφέρεται στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της Aston Martin στο Gaydon όπου θα ολοκληρώνεται η μετατροπή.
Το νεότερο που διέρρευσε μόλις χτες είναι ότι τελικά το αυτοκίνητο θα πωλείται σε τιμή που θα ξεκινά από τις 32.000 δολάρια (περίπου δύο φορές η τιμή του Toyota iQ 1.33), που αυτομάτως θα το κάνει το πιο ακριβό αυτοκίνητο της κατηγορίας, αλλά την πιο φτηνή Aston Martin! Εξωτερικά, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, το Cygnet θα έχει όλα τα στοιχεία που θα το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος, όπως οι προφυλακτήρες εμπρός πίσω, και τα φανάρια, η μάσκα, και πληθώρα σημάτων που θα δηλώνει την εταιρεία κατασκευής.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με έμπνευση από το Civic η καμπίνα του νέου Honda CR-V

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW X1

Στις 26 Απριλίου η νέα Mercedes-Benz T-Class

Νέο Audi Q6: Διέρρευσε τo μεγαλύτερο SUV της Audi

Skoda Fabia Monte Carlo: Teaser video προαναγγέλλει τον ερχομό της

Teasάρει ξανά την «καυτή» GR Corolla η Toyota

Με εκλεκτή παρέα η πρώτη εξόρμηση της νέας Lamborghini Countach

Ανανεωμένο Jeep Renegade: Mε νέα εμφάνιση και πιο hi-tech

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο νέο Honda Civic Type R

Νέο Genesis G90 και με μακρύ μεταξόνιο