Το Aveo RS

Το Aveo RS

Η Chevrolet στην έκθεση της Γενεύης

(9/2/2010)

Η Chevrolet ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 χρόνια της με μια σειρά νέων μοντέλων. Έτσι στο 80ό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον επόμενο μήνα η εταιρεία θα προσφέρει μια εικόνα από τα μελλοντικά προϊόντα της που θα κοσμούν τις Ευρωπαϊκές εκθέσεις τα προσεχή χρόνια.

Πρωταγωνιστής του περιπτέρου της Chevrolet στη Γενεύη θα είναι το πρωτότυπο Aveo RS, που γιορτάζει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής τον περασμένο μήνα. Το πρωτότυπο είναι ένα δυναμικό hatchback και αποκαλύπτει στοιχεία της επόμενης γενιάς των Aveo. Μακρύτερο, φαρδύτερο και πιο ευρύχωρο από το σημερινό μοντέλο παραγωγής, το Aveo RS προβάλλει τα σχεδιαστικά στοιχεία του αυτοκινήτου, εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ την ίδια στιγμή παρουσιάζει τις δυνατότητες εξατομίκευσης που θα διαθέτει η επόμενη γενιά. Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Ecotec 1,4 λίτρων με την απόδοση να αγγίζει τους 138 ίππους, ενώ χρησιμοποιεί εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο που σχεδιάστηκε με στόχο την απόλαυση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Το Aveo RS δείχνει καθαρά ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων. Όταν έρθει στην Ευρώπη το 2011, το νέο Aveo θα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα εντυπωσιακά νέα Cruze and Spark, τους νέους εκπροσώπους μας στην κατηγορία μικρών και μικρομεσαίων αυτοκινήτων», σχολίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chevrolet Europe, Wayne Brannon. H εταιρεία θα παρουσιάσει πέντε νέα μοντέλα Chevrolet το 2011, και για το λόγο αυτό ο Brannon τόνισε ότι «Μετά το Cruze το 2009 και το Spark το 2010, η επετειακή χρονιά του 2011 θα υποδεχτεί πέντε ακόμα συναρπαστικά μοντέλα για την Ευρώπη». Επίσης, το 2011, η Chevrolet θα λανσάρει ένα νέο οικογενειακό van, βασισμένο στο πρωτότυπο Orlando και τη θρυλική Chevrolet Camaro, σε coupé και cabrio εκδόσεις.
ELASTIKA 2024
moto