Το ανανεωμένο Wrangler
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Wrangler

Ανανέωση για το Jeep Wrangler

(20/8/2010)

Σε ανανέωση προχωρά ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τετρακίνητα της αγοράς. Πρόκειται για το Jeep Wrangler το οποίο υπέστη περιορισμένου βεληνεκούς αλλαγές, αλλά σε καίρια σημεία όπως αυτό του εσωτερικού. Με τον τρόπο αυτό η πρακτικότητα ενισχύεται, ενώ αλλαγές σε αισθητικό ή μηχανικό επίπεδο δεν υπάρχουν.

Εξωτερικά δεν έχουμε αλλαγές, με το σκληροτράχηλο χαρακτήρα να παραμένει, όμως η χρωματική παλέτα εμπλουτίζεται επιπλέον και με τα χρώματα: Bright White, Cosmos Blue, Deep Cherry Red, Detonator Yellow, και Sahara Tan, ενώ στην έκδοση Sahara η πλαστική αποσπώμενη οροφή έχει το χρώμα του αμαξώματος.

Το σημαντικότερο σημείο της βελτιωμένης έκδοσης είναι το ανανεωμένο εσωτερικό του

Το σημαντικότερο σημείο της βελτιωμένης έκδοσης είναι το ανανεωμένο εσωτερικό του

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η μεγαλύτερη όμως βελτίωση είναι αυτή του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Εκεί το σύνολο ταμπλό/κεντρικής κονσόλας έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, βελτιώνοντας αισθητά τη συνολική εικόνα αλλά και την πρακτικότητα του σκληροτράχηλου Wrangler. Τα πάντα λοιπόν έχουν βελτιωθεί από το νέας σχεδίασης τριάκτινο τιμόνι, τη νέα κονσόλα που στις ακριβές εκδόσεις περιλαμβάνει σύστημα ψυχαγωγίας στο πάνω μέρος της, μέχρι τα νέα όργανα στον πίνακα οργάνων, και τις νέες επενδύσεις στις πόρτες. Επίσης υπάρχουν πλέον και εξοπλιστικά στοιχεία όπως οι θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, τα μεγαλύτερα πίσω παράθυρα, τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος και του cruise control που βρίσκονται στο τιμόνι, αλλά και οι συνδέσεις USB/Bluetooth που αφορούν το ηχοσύστημα. H παραγωγή του ανανεωμένου Wrangler ξεκίνησε μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε στο εργοστάσιο του Οχάιο, στην Αμερική.
NEO TRAFIC
skoda