Εξωτερικά το Verso-S διακρίνεται για τη «ζωντανή» όσο και φρέσκια σχεδίαση του
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εξωτερικά το Verso-S διακρίνεται για τη «ζωντανή» όσο και φρέσκια σχεδίαση του

Πρεμιέρα στο Παρίσι για το Toyota Verso-S

(1/9/2010)

Θέλοντας να καλύψει το κενό που άφησε το Yaris Verso η Toyota θα παρουσιάσει το νέο Verso-S στην έκθεση του Παρισιού. Το αυτοκίνητο θα έχει μήκος μικρότερο από τα τέσσερα μέτρα, ενώ αναμένεται να έχει κορυφαίους χώρους και πρακτικότητα, για την κατηγορία του.

H Toyota αναφέρει ότι το Verso-S θα έχει το μικρότερο μήκος στην κατηγορία των μικρομεσαίων πολυχρηστικών, αφού αυτό δεν θα ξεπερνά τα 4 μέτρα. Έτσι, το Verso-S θα διακρίνεται για την πολύ καλή εκμετάλλευση των εσωτερικών του χώρων, καθώς και για τον εργονομικό σχεδιασμό του που θα προσφέρει τα μέγιστα στη συνολική πρακτικότητα του ιαπωνικού μοντέλου. Το νέο Verso-S στην ουσία καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε το Yaris Verso, και απέναντι του θα βρει μοντέλα όπως τα Nissan Note, Opel Meriva, Kia Venga κ.λ.π. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, όμως είναι σχεδόν σίγουρο ότι το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία Optimal Drive της Toyota, ενώ στα μηχανικά σύνολα που θα χρησιμοποιεί το πιθανότερο είναι να θα δούμε τα 1,33 και 1,6 λίτρων με 101 και 132 ίππους αντίστοιχα. H διάθεση του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει στις αρχές του 2011.

Eσωτερικά το αυτοκίνητο θα έχει πολύ καλούς χώρους, ενώ το μήκος του δεν θα ξεπερνά τα 4 μέτρα

Eσωτερικά το αυτοκίνητο θα έχει πολύ καλούς χώρους, ενώ το μήκος του δεν θα ξεπερνά τα 4 μέτρα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Παράλληλα στην έκθεση του Παρισιού, η εταιρεία θα ανακοινώσει νέο εσωτερικό για το iQ (με αναβαθμισμένη ποιότητα και νέες χρωματικές επιλογές), αλλά και το νέο σύστημα ψυχαγωγίας «Aygo Connect» για το Aygo.
Toyota
test center