Η μοντέρνα σχεδίαση και η καλή οδική συμπεριφορά είναι τα δυνατά στοιχεία του Astra
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η μοντέρνα σχεδίαση και η καλή οδική συμπεριφορά είναι τα δυνατά στοιχεία του Astra

Opel Astra 1.4T (120ps)

(6/9/2010)

Το νέο Astra, που δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, διακρίνεται για το σφηνοειδές του σχήμα, το πίσω τμήμα της οροφής, που θυμίζει κουπέ αυτοκίνητο, αλλά και για τις αισθητά μεγαλύτερες διαστάσεις του αμαξώματός του. Περνώντας στο εσωτερικό του, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αισθητική της καμπίνας με εμφανείς επιρροές από το Insignia. Θετικές εντυπώσεις αφήνουν ο κομψός και πλήρης σε ενδείξεις πίνακας οργάνων, η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας και φυσικά η προσοχή στην ποιότητα, με ένα μεγάλο μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από ένα λεπτό σε πάχος μαλακό υλικό.


Μοντέρνες γραμμές και ευχάριστη εικόνα στο ποιοτικό εσωτερικό του Astra, που απέκτησε επιτέλους ικανές θέσεις για μικροαντικείμενα

Μοντέρνες γραμμές και ευχάριστη εικόνα στο ποιοτικό εσωτερικό του Astra, που απέκτησε επιτέλους ικανές θέσεις για μικροαντικείμενα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή, γεγονός που ενισχύεται και από τις πολλαπλές ρυθμίσεις του τιμονιού και του καθίσματος, με ενισχυμένη πλευρική στήριξη και πιστοποίηση ομάδας ορθοπεδικών. Στον τομέα των εσωτερικών χώρων, 4 άτομα θα μετακινηθούν χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις.

• Στο δρόμο, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, το αμάξωμα δεν εμφανίζει περιττές κινήσεις, αποπνέοντας ασφάλεια και αναδίδοντας μια ιδιαίτερα συμπαγή αίσθηση. Στις στροφές, ακόμα και υπό πίεση, το Astra εμφανίζει υψηλή πρόσφυση με περιορισμένη υποστροφή και υψηλή ακρίβεια στο μπροστινό σύστημα. Παράλληλα, ακόμα και σε απότομες αλλαγές πορείας, το πίσω μέρος δείχνει καλά βιδωμένο στην άσφαλτο.

• Η χωρητικότητα του χώρου των αποσκευών βρίσκεται στο μέσο όρο με 370 λίτρα.

• Το μοντέλο με τον κινητήρα των 1,4 λίτρων και την υπερτροφοδότηση αποδίδει 120 ίππους στις 4.200 σ.α.λ., και 200 Nm ροπής στις 1.850 σ.α.λ. Τα 0-100 χ.α.ω. έρχονται σε 11,0 δλ. ενώ η τελική ταχύτητα είναι τα 192 χ.α.ω. Η μέση κατανάλωση είναι τα 5,9 λίτρα/100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι τα 139 γρ./χιλιόμετρο.

• Η τιμή του ξεκινά από τις 16.900 ευρώ. Η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι η έκδοση επετειακή Edition (17.900 ευρώ), λόγω του πλούσιου εξοπλισμού της και των εσωτερικών και εξωτερικών λεπτομερειών που δίνουν άλλον αέρα στο μοντέλο.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda