Η πρώτη ανεπίσημη φωτογραφία του νέου Lexus IS που θα δούμε το 2013

Η πρώτη ανεπίσημη φωτογραφία του νέου Lexus IS που θα δούμε το 2013

Νέο Lexus IS με βάση το Toyota FT-86!

(3/12/2010)

H ιαπωνική Lexus έχει στα σκαριά την ολοκαίνουργια γενιά του μοντέλου IS. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί το 2013, ενώ όπως όλα δείχνουν θα βασίζεται στο Toyota FT-86. Τα πρώτα στοιχεία μάλιστα αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιεί κινητήρες 2,5 και 3,6 λίτρων, ενώ θα υπάρχει και έκδοση IS-F!

Ο λόγος που γίνεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με το νέο Lexus IS έχει να κάνει με το επίσης νέο μοντέλο που εξελίσσεται μεταξύ Toyota και Subaru, και που προς το παρόν γνωρίζουμε με τον κωδικό FT-86. Το αυτοκίνητο αρχικά παρουσιάστηκε ως σπορ κουπέ κατασκευή, ενώ αργότερα η φημολογία προχώρησε στην ύπαρξη προσθιοκίνητης έκδοσης (έναντι της πισωκίνητης που είχε αρχικά προγραμματιστεί), καθώς και χρήσης υβριδικής τεχνολογίας, ενώ τα τελευταία νέα το θέλουν να αποκτά και σεντάν εκδοχή! Ένα πάντως είναι το σίγουρο, ότι και οι δύο εταιρείες (Toyota/Subaru) θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, εκμεταλλευόμενες στο έπακρο τη νέα αυτή πλατφόρμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο παιχνίδι όμως μπαίνει και η Lexus η οποία αναμένεται μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να μας παρουσιάσει τη νέα γενιά του IS, που ο αμερικάνικος ειδικός τύπος το θέλει να βασίζεται με τη σειρά του στη σεντάν εκδοχή του Toyota FT-86! Η πρώτη ανεπίσημη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει την πιθανή μορφή του μοντέλου, που θα διαφέρει αρκετά από την αντίστοιχη έκδοση της Toyota. To αυτοκίνητο θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2013, με τη διάθεση του στην αγορά να ξεκινά ένα χρόνο αργότερα, και την εμφάνιση εκδόσεων κουπέ και κάμπριο να ακολουθεί. Από πλευράς κινητήρων το νέο IS αναμένεται να χρησιμοποιεί δύο σύνολα, 2,5 (τετρακύλινδρο), και 3,6 λίτρων (εξακύλινδρο), ενώ είναι περισσότερο από πιθανή και η ύπαρξη έκδοσης IS-F με V8 μοτέρ και τη δύναμη να ξεπερνά τους 400 ίππους!
PEIRAIOS LEASING
moto