Τα σχέδια της πιο «εκκεντρικής» έκδοσης του Smart που μόλις κατοχύρωσε η Mercedes
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια της πιο «εκκεντρικής» έκδοσης του Smart που μόλις κατοχύρωσε η Mercedes

Κατοχύρωση για Smart Crossblade και SLK!

(3/1/2011)

Η πρώτη γενιά του εκκεντρικού Smart Crossblade παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 2001. Η Mercedes όμως φαίνεται ότι μας επιφυλάσσει μια νέα έκπληξη, αφού μόλις κατοχύρωσε τα σχέδια μιας αντίστοιχης ανοικτής έκδοσης του νέου Smart καθώς και της νέας πολυαναμενόμενης SLK!

Σύμφωνα με τον αμερικανικό ειδικό τύπο, η κατοχύρωση των σχεδίων μιας νέας ανοικτής έκδοσης του Smart έγινε στις 16 Νοεμβρίου του 2010, όμως τα σχέδια (είναι αυτά που σας παραθέτουμε) μόλις τώρα διέρρευσαν στη δημοσιότητα. Το αυτοκίνητο βασίζεται στο γνωστό μας Smart Fortwo, όμως κανείς δεν ξέρει ακόμη αν θα παρουσιαστεί μέσα στο 2011, σε κάποια έκθεση (Ντιτρόιτ, Γενεύη κ.λ.π.), ή ακόμη και αν θα φέρει το όνομα Crossblade.

To μοντέλο είναι άκρως εντυπωσιακό, και σε κάθε περίπτωση θυμίζει το Crossblade του 2001

To μοντέλο είναι άκρως εντυπωσιακό, και σε κάθε περίπτωση θυμίζει το Crossblade του 2001

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι η πρώτη έκδοση του Crossblade έκανε την εμφάνιση της στην έκθεση της Γενεύης το 2001, και κατασκευάστηκε σε μόλις 2.000 μοντέλα. Σε κάθε περίπτωση η νέα έκδοση που μόλις κατοχυρώθηκε, είναι αναμφισβήτητα ξεχωριστή όσο και εκκεντρική. Σε αντίθεση πάντως με την πρώτη έκδοση του Crossblade, το νέο αυτοκίνητο θα διαθέτει κανονικές πόρτες, και μεγαλύτερο παρμπρίζ, καθώς μέρος του σασί Tridion που χαρακτηρίζει την κατασκευή διαμορφώνει δύο εντυπωσιακά roll-bars πίσω από τα κεφάλια των επιβατών για προστασία σε περίπτωση ανατροπής.
Την ίδια στιγμή η Mercedes προχωρά και στην κατοχύρωση των τελικών σχεδίων της νέας SLK, η οποία μπορεί να μην έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα, όμως ήδη το σχετικό διαφημιστικό βίντεο της τελικής μορφής του μοντέλου παραγωγής έχει διαρρεύσει.
NEO TRAFIC
skoda