Το νέο A3 concept της Audi
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο A3 concept της Audi

Στη Γενεύη το νέο Audi A3 concept!

(21/2/2011)

Η Audi παρουσιάζει σήμερα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου A3 και μάλιστα σε μορφή σεντάν. To αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί ως concept στην έκθεση της Γενεύης, ενώ τα περιορισμένα στοιχεία που δημοσιοποιεί η Audi έχουν να κάνουν με τις διαστάσεις (μήκος: 4,4 μέτρα), και την ιπποδύναμη (έως 408 ίππους).

Το νέο αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει το γνωστό μας A3 θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης σε μορφή concept, που ξεκινά πλέον την επόμενη εβδομάδα. Το A3 concept θα είναι βασισμένο στον αντικαταστάτη του τωρινού Α3, ή αλλιώς στη νέα γενιά του premium μικρομεσαίου μοντέλου της φίρμας. Σύμφωνα με την Audi, το A3 concept θα παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το πώς θα είναι η επόμενη γενιά του A3, καθώς και σε τι επίπεδο θα γίνει η διεύρυνση της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι διαστάσεις του αυτοκινήτου θα είναι τα 4.440x1.840x1.390 χιλ. για ΜxΠxΥ, σε ένα αμάξωμα που φέρει σχεδιασμό τετράθυρου κουπέ, το οποίο η Audi αποκαλεί «notchback sedan», ενώ όπως η ίδια αναφέρει αυτό θα είναι τετραθέσιο.
Από πλευράς μηχανικών συνόλων, η Audi μας παραπέμπει κατευθείαν στην κορυφαία έκδοση του, λέγοντας ότι θα φορά πεντακύλινδρο σύνολο με τούρμπο (πιθανώς από το TT-RS) με την ιπποδύναμη να αγγίζει τους 408 ίππους. Είναι πάντως, περισσότερο από πιθανό πως όταν βγει στο δρόμο θα το δούμε και με πιο «γήινες» εκδόσεις με τα υπόλοιπα σύνολα τεχνολογίας TFSI! Τέλος, η μετάδοση θα περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του γνωστού συστήματος τετρακίνησης «quattro», ενώ το κιβώτιο που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι το αυτόματο S tronic των 7 σχέσεων. Περισσότερα, την επόμενη εβδομάδα όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.
Mercedes
moto