Η Hyundai εγγυάται κορυφαίους εσωτερικούς όσο και αποθηκευτικούς χώρους για το νέο της κουπέ μοντέλο
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Hyundai εγγυάται κορυφαίους εσωτερικούς όσο και αποθηκευτικούς χώρους για το νέο της κουπέ μοντέλο

Hyundai Veloster

(10/3/2011)

Αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της εξωτερικής εμφάνισης του Veloster είναι η διάταξη των θυρών του, που περιλαμβάνει μια πόρτα από την πλευρά του οδηγού και δύο συμβατικές από την πλευρά του συνοδηγού. Αυτή η διάταξη, ονομάζεται «three-door coupe», ενώ κύριο στοιχείο της είναι ότι συντηρεί την κουπέ εικόνα του αυτοκινήτου, χωρίς τον περιορισμό της αναδίπλωσης των εμπρός καθισμάτων για την πρόσβαση των πίσω επιβατών!


To αποκλειστικό στοιχείο του Veloster είναι η διάταξη «three-door coupe» που βλέπουμε για πρώτη φορά

To αποκλειστικό στοιχείο του Veloster είναι η διάταξη «three-door coupe» που βλέπουμε για πρώτη φορά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από πλευράς μηχανικού συνόλου, αρχικά τουλάχιστον η Hyundai επιβεβαιώνει τη χρήση κινητήρα 1,6 λίτρων άμεσου ψεκασμού όπως σας είχαμε αναφέρει, με τεχνολογία D-CVVT (Dual Continuously Variable Valve Timing), ο οποίος αποδίδει 140 ίππους στις 6.300 σ.α.λ. και 166 Nm ροπής στις 4.850 σ.α.λ. Το προσθιοκίνητο Veloster στη βασική του έκδοση θα συνδυάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όμως θα διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT (Dual Clutch Transmission) επίσης έξι σχέσεων. Οι διαστάσεις του αυτοκινήτου είναι τα 4.218 χιλ. συνολικού μήκους και τα 1.790 χιλ. πλάτους, ενώ το μεταξόνιο φτάνει τα 2.649 χιλ. Το βάρος του μοντέλου θα ξεκινά από τα 1.172 κιλά ενώ η κατανάλωση αναμένεται να φτάνει το εντυπωσιακό νούμερο των 5,8 λίτρων/100 χιλιόμετρα.
Η Hyundai αναφέρει ότι ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τις μοτοσικλέτες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του Veloster. Έτσι μερικά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του είναι: η μάσκα με την τάση «fluidic-sculpture» (που συναντάμε πλέον στα περισσότερα μοντέλα της φίρμας), τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, οι μαύρες εμπρός κολώνες σε όλες τις εκδόσεις, τα φουσκωμένα περιγράμματα στα φτερά των τροχών (που χωράνε έως και 18 ιντσών ζάντες), και οι εξατμίσεις στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda