Δίχως τον κόφτη το Insignia OPC φτάνει τα 270 χ.α.ω.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δίχως τον κόφτη το Insignia OPC φτάνει τα 270 χ.α.ω.

Insignia OPC με τελική στα 270 χ.α.ω!

(19/4/2011)

Το Opel Insignia OPC διατίθεται τώρα σε έκδοση ‘Unlimited’ χωρίς περιορισμό της μέγιστης ταχύτητας. Η κορυφαία αυτή έκδοση αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες του αυτοκινήτου αναπτύσσοντας τελική ταχύτητα στα 270 χ.α.ω. που το καθιστούν το ταχύτερο όχημα παραγωγής στην ιστορία της φίρμας!

«Ικανοποιούμε τις επιθυμίες που εκφράζουν συχνά οι πελάτες μας» σχολίασε ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Adam Opel AG. «Οι αγοραστές του Insignia OPC είναι, κατά κανόνα, έμπειροι και υπεύθυνοι οδηγοί που θέλουν να απολαμβάνουν όλες τις τεχνικές δυνατότητες του αυτοκινήτου τους». Το Opel Insignia OPC Unlimited ξεχωρίζει οπτικά με ένα μπλε λογότυπο Brembo, ενώ φέρει στροφόμετρο και ταχύμετρο νέας σχεδίασης. Μία ειδική έκδοση με εξωτερική απόχρωση σε μαύρο ματ περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Η ναυαρχίδα της Opel διατίθεται με 6-τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο για όλους τους τύπους αμαξώματος - τετράθυρο, πεντάθυρο και Sports Tourer OPC station wagon.

Αυτή η υψηλή τελική ταχύτητα το καθιστά το ταχύτερο όχημα παραγωγής στην ιστορία της Opel

Αυτή η υψηλή τελική ταχύτητα το καθιστά το ταχύτερο όχημα παραγωγής στην ιστορία της Opel

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το πακέτο ‘Unlimited’ περιλαμβάνει εκπαιδευτικό σεμινάριο οδήγησης OPC στην πίστα δοκιμών της Opel στο Dudenhofen. Οι οδηγοί θα μάθουν πώς να αξιοποιούν τις δυναμικές επιδόσεις του αυτοκινήτου τους με μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, υπό την καθοδήγηση του πρεσβευτή της μάρκας, Joachim Winkelhock, και εκπαιδευτών με εμπειρία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι επιδόσεις της νέας έκδοσης ‘Unlimited’ είναι ίδιες με εκείνων που φέρουν ηλεκτρονικό περιοριστή ταχύτητας, με εξαίρεση τη μέγιστη τελική ταχύτητα. Τα Insignia OPC επιταχύνουν από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 6,0/6,6 δευτ., ανάλογα με τον τύπο αμαξώματος και το κιβώτιο. Η κατανάλωση μικτού κύκλου και οι εκπομπές CO2 κυμαίνονται μεταξύ 10.6 λίτρα/100 χιλιόμετρα & 249 γρ./χιλιόμετρο και 11.0 λίτρα/100 χιλιόμετρα & 259 γρ./χιλιόμετρο.

Το νέο 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο είναι μία ελκυστική πρόταση που συνδυάζει σπορ δυναμική και υψηλή οδηγική άνεση. Εκτός από την αυτόματη λειτουργία διαθέτει πρόγραμμα για μηχανικές αλλαγές ταχυτήτων μέσω μοχλών στο τιμόνι. Ο εγκέφαλος ελέγχου του κιβωτίου επικοινωνεί με το μηχανοτρονικό πλαίσιο FlexRide του Insignia OPC.

Όπως όλα τα μοντέλα Opel Performance, το Insignia OPC ‘Unlimited’ ακολουθεί το πρόγραμμα δοκιμών 10.000 χλμ. για OPC όπου οριστικοποιούνται οι τελικές ρυθμίσεις και ελέγχεται η μακροχρόνια αντοχή κάτω από τις σκληρότερες συνθήκες στην πίστας του Nürburgring Nordschleife (βόρεια διαδρομή). Η καταπόνηση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του προγράμματος υπάγεται σε συντελεστή 18, που αντιστοιχεί σε 180.000 χλμ. οδήγησης σε κανονικό δρόμο.

Οι πωλήσεις του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής στην ιστορία της Opel θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2011. Στην Ελλάδα θα διατίθεται στην τελική τιμή των 50.196,30 ευρώ.
ELASTIKA 2024
NISSAN