Συνέντευξη με τον κ. Τσαμήτα (Car Experts)

Συνέντευξη με τον κ. Τσαμήτα (Car Experts)

(4/10/2011)

«Απόσβεση κόστους σε 1 έτος» υπόσχεται ο Ευάγγελος Τσαμήτας, από την εταιρεία Gas Experts.

Α.Τ: Η Gas experts παρέχει λύσεις για τους επαγγελματίες του χώρου. Τι υπηρεσίες προσφέρετε ακριβώς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ε.Τ: Η Gas experts καινοτομώντας στον χώρο της υγραεριοκίνησης παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη πρόταση για τους επαγγελματίες του χώρου και υποψήφιους συνεργάτες της, προσφέροντας τα εξής:
1. Ένα από τα κορυφαία kit υγραερίου παγκοσμίως, ιταλικής προέλευση την BIGAS.
2. Όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την αδειοδότηση της εγκατάστασης, αν ζητηθεί (άδεια ίδρυσης - οικοδομική άδεια - άδεια λειτουργίας).
3. Την εκπαίδευση των συνεργατών αλλά και την συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη αυτών.
4. Προμήθεια εξειδικευμένου λογισμικού ρύθμισης των κινητήρων, πέραν του συμβατικού παρεχόμενου από την BIGAS που εξασφάλισε με την συνεργασία της εταιρείας Geartech.
5. Την εξασφάλιση συστήματος ποιότητας για τον κάθε συνεργάτη της εφαρμόζοντας ένα σύστημα ποιότητας που δημιούργησε η ίδια, πρωτοποριακό για τον χώρο και την Ελλάδα.
6. Είναι η μοναδική εταιρεία του χώρου που δύναται να παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας και τοποθέτησης για 1 χρόνο, πέραν της εγγύησης των συστημάτων (εξαρτημάτων) της BIGAS που ήδη έχουν εγγύηση 2 ετών.

Α.Τ: Πόσο σημαντική είναι η συνεργασία σας με την ιταλική εταιρεία BIGAS αλλά και με την ελληνική Geartech;

Ε.Τ: Η Gas experts προσφέρει μέσω της BIGAS, ως αποκλειστικό διανομέα αυτής στη Νότια Ελλάδα (εκτός από Μακεδονία και Θράκη) ένα από τα καλύτερα συστήματα παγκοσμίως για την υγραεριόκινηση. Είναι συστήματα 5ης γενιάς, δηλαδή ενσωματώνουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο. Η προσπάθεια της όμως, δεν σταματά σ΄ αυτό. Καινοτομώντας, έχει καταρτίσει ερευνητικό πρόγραμμα που, σε συνεργασία με το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της BIGAS, αλλά και της πλέον εξειδικευμένης ελληνικής εταιρείας στον τομέα του tuning, της Geartech, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα - υποστήριξη των συστημάτων υγραεριοκίνησης για τους σύγχρονους κινητήρες, όπως είναι αυτοί της τεχνολογίας FSI. Σήμερα, με το κόστος των καυσίμων σε συνεχή άνοδο και με εξασφαλισμένη την συμφέρουσα τιμή του υγραερίου για αρκετά χρόνια στο μέλλον, καθίσταται επιτακτική η τοποθέτηση υγραεριοκίνησης στα οχήματα, ειδικά σε αυτά που πραγματοποιούν πάνω από 12.000 χιλιόμετρα ετησίως. Είναι σαφές ότι το χαμηλό κόστος τοποθέτησης του συστήματος που ανέρχεται περίπου στα 1.500 ευρώ για ένα 4κύλινδρο όχημα με ιπποδύναμη έως 220hp, μπορεί να αποσβεστεί μέσα σε διάστημα 1 έτους. Σε συνδυασμό δε με την εξόφληση αυτού σε δόσεις, καθιστά την τοποθέτηση συστήματος υγραεριοκίνησης ακόμη πιο συμφέρουσα.
Mercedes
test center