Ο κος. Τριφύλλης, μιλά στο περιοδικό Auto Tρίτη για τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία της εταιρείας ANIP auto gas.

Ο κος. Τριφύλλης, μιλά στο περιοδικό Auto Tρίτη για τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία της εταιρείας ANIP auto gas.

Συνέντευξη με τον Απ. Τριφύλλη

(4/10/2011)

«Η εταιρία έχει ως εξειδικευμένο αντικείμενο εργασιών την διάθεση, πώληση, υποστήριξη και εκπαίδευση των επαγγελματιών όσον αφορά την μετατροπή λειτουργίας ενός κινητήρα από βενζίνη σε υγραέριο» μας εξηγεί ο Απόστολος Τριφύλλης, Γενικός Διευθυντής ANIP auto-gas (Λάμπρου Κατσώνη 63, Καλλιθέα, 210 9422891).

Α.Τ: Κύριε Τριφύλλη, ποια είναι τα πλεονεκτήματα των συστημάτων υγραεριοκίνησης που εσείς προσφέρετε στην αγορά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Α.Π: Η ANIP auto-gas έχει συνεργασία με τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων υγραερίου, όπως είναι η EUROPE Gas και η ROMANO.
Βασικά κριτήρια επιλογής μας των συγκεκριμένων οίκων, όπως επίσης και πλεονεκτήματα των συστημάτων υγραεριοκίνησης είναι:
• Ομοιογένεια των εξαρτημάτων
• Ενσωματωμένο emulator
• Αυτόματη ή χειροκίνητη ρύθμιση χαρτογράφησης
• Προγραμματισμός για κινητήρες προ EOBD και μετά EOBD
• Υποστήριξη σε πρωτόκολλα CAN H-L
•Υποστήριξη του προγράμματος σε όλους τους τύπους των μπεκ μέχρι 6ΩΜ
• Εγκρίσεις και πιστοποιήσεις όλων των εξαρτημάτων

Α.Τ: Πόσο κοστίζει ένα τέτοιο σύστημα και τι εγγυήσεις το συνοδεύουν;

Α.Π: Εξαρτάται από το μοντέλο του αυτοκινήτου, τον κυβισμό του, πόσους κυλίνδρους έχει ο κινητήρας.
Ένα τετρακύλινδρο αυτοκίνητο ανεξάρτητα με το πόσα κυβικά είναι ή τι δεξαμενή υγραερίου θα τοποθετηθεί κοστολογείται 1.400 ευρώ, αντίστοιχα ένα εξακύλινδρο αυτοκίνητο (συνήθως 4x4) κοστολογείται περίπου στα 1.600-1.700 ευρώ. Βέβαια υπάρχουν και αυτοκίνητα που απαιτείται ειδική κατασκευή ή είναι πιο απλά στην τοποθέτηση του kit, οπότε και η τιμή είναι ανάλογη της εργασίας προς τα πάνω ή προς τα κάτω αντίστοιχα.
Ο χρόνος εγγύησης ισχύει μεταξύ 2 έως και 5 χρόνια ανάλογα το προϊόν και τις πιστοποιήσεις που δίνει ο κατασκευαστικός οίκος.

Α.Τ: Ποιo είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα της εταιρείας σας σε επίπεδο τεχνογνωσίας και εμπειρίας;

Α.Π: Η εταιρία ANIP auto-gas ανήκει στον όμιλο εταιριών της ΑΝΙΡ που βρίσκεται στην αιχμή της ηλεκτρονικής τεχνολογίας της αυτοκίνησης. Έχει ως εξειδικευμένο αντικείμενο την διάθεση, πώληση, υποστήριξη και εκπαίδευση των επαγγελματιών όσον αφορά την μετατροπή λειτουργίας ενός κινητήρα από βενζίνη σε υγραέριο.
Η ΑΝΙΡ auto-gas διαθέτει στην Αθήνα ειδικό πρότυπο κέντρο μετατροπής κινητήρων (250 τ.μ.) που λειτουργεί και ως χώρος εκπαίδευσης των επαγγελματιών, όσον αφορά στον τρόπο εργασίας και τοποθέτησης των συστημάτων υγραερίου. Ειδικότερα, λειτουργούν τέσσερις θέσεις εργασίας σε αυτοκίνητα, αίθουσα σεμιναρίων (Θεωρία και Πρακτική) και έχει δυνατότητα φιλοξενίας 30 αυτοκινήτων προς επισκευή. Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί ως πιλοτικός σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης παρόμοιων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.
Toyota
moto