Συνέντευξη με τον κ. Μπατσιούδη

Συνέντευξη με τον κ. Μπατσιούδη

(4/10/2011)

«H δεξαμενή και οι συνδεδεμένοι αγωγοί υγραερίου κίνησης προστατεύονται με πολλαπλές συσκευές ασφαλείας, ηλεκτρονικές και μηχανικές, προκειμένου να αποτρέψουν και να ελέγξουν τη διαφυγή υγραερίου» εξηγεί ο Στέλιος Μπατσιούδης, Γενικός Διευθυντής "Ελλάδα Gas" (Μοναστηρίου 118, Θεσσαλονίκη 2310-523323).

Α.Τ: Σε ποια είδη κινητήρων απευθύνεται το σύστημα υγραεριοκίνησης που προσφέρετε στην αγορά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κ.Μ: Το σύστημα απευθύνεται σε κινητήρες έμμεσου και άμεσου ψεκασμού. Για ειδικά οχήματα όπως "Valvetronic", Valvematic", FSI, TSI, TSDI, SDI, η Elladagas διαθέτει συστήματα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας από EURO-1 έως EURO-5.Ο Διαδοχικός ¶μεσος Ψεκασμός "SDI" είναι ένα νέο σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογή σε οχήματα με σύστημα άμεσου ψεκασμού βενζίνης.Το λογισμικό έχει μελετηθεί τηρώντας τα χαρακτηριστικά ψεκασμού και ταυτόχρονα προσθέτει φοβερές δυνατότητες σε χαρτογράφηση και ποιότητα και ποσότητα καυσίμου.

Α.Τ: Ποια είναι τα επιμέρους στοιχεία που κάνουν το σύστημα υγραεριοκίνησης ασφαλές κατά τη χρήση του;

Κ.Μ: Τα εξονυχιστικά τεστ σύγκρουσης καταδεικνύουν ότι οι δεξαμενές υγραερίου κίνησης είναι πιο ανθεκτικές από τις δεξαμενές συμβατικών καυσίμων. Κατασκευάζονται από σύνθετο και ανθρακούχο χάλυβα και είναι 20 φορές πιο ανθεκτικές σε διάτρηση και αντέχουν πολύ μεγαλύτερες κρούσεις από την τυπική δεξαμενή βενζίνης κινητήρων, μεθανόλης ή αιθανόλης. Οι δεξαμενές υγραερίου συνεργάζονται με την πολυβαλβίδα που διακόπτει τη διαδικασία τροφοδοσίας όταν η δεξαμενή φτάσει το 80 τοις εκατό της χωρητικότητας, επιτρέποντας έτσι αλλαγές που σχετίζονται με τη θερμοκρασία στον όγκο του καυσίμου χωρίς την απελευθέρωση αερίου από τη δεξαμενή.Τα σύγχρονα συστήματα υγραερίου προστατεύονται από εξελιγμένους ρυθμιστές πίεσης και βαλβίδες ασφαλείας. Ανιχνευτές αερίου και άλλες βαλβίδες ασφαλείας επί του οχήματος, επιτρέπουν τη ροή καυσίμου, μόνο όταν λειτουργεί η μηχανή. Τα συστήματα καυσίμων επίσης προσαρμόζονται με βαλβίδες διακοπής που λειτουργούν αυτόματα, στην περίπτωση που υποστεί διάρρηξη η γραμμή καυσίμου. Στη σπάνια περίπτωση σοβαρού ατυχήματος, η δεξαμενή και οι συνδεδεμένοι αγωγοί υγραερίου κίνησης προστατεύονται με πολλαπλές συσκευές ασφαλείας, ηλεκτρονικές και μηχανικές, προκειμένου να αποτρέψουν και να ελέγξουν τη διαφυγή υγραερίου. &&&& &&&& &&&& &&&&
PEUGEOT NEW EVANS
4green