Με τον Π. Ζαφείρη της SIME ΕΠΕ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με τον Π. Ζαφείρη της SIME ΕΠΕ

(4/10/2011)

Στο μεγάλο πρόβλημα των μετακινήσεών μας, λόγω της δυσθεώρητης τιμής της βενζίνης, η μετατροπή των οχημάτων σε υγραεριοκίνητα είναι η μοναδική ίσως σωστή επιλογή με σκοπό την μείωση του κόστους μετακίνησης. Επίσης, δίνει διέξοδο στο πρόβλημα της πτώσης του κύκλου εργασιών σε επαγγελματίες του τομέα αυτού υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί δρουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. και C.N.G. C.O. Ε.Π.Ε. παρέχει λύσεις για τους επαγγελματίες του τομέα εδώ και 18 συνεχή έτη αντιπροσωπεύοντας τις ίδιες εταιρείες και καλύπτοντας τους συνεργάτες της με υψηλή τεχνογνωσία πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. &&&&

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε ποιους τομείς δραστηριοποιείται η εταιρεία σας;
Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1991 και ασχολείται από το πρώτο ξεκίνημα της αποκλειστικά με τον τομέα όλων των εφαρμογών που αφορούν την χρήση του Φυσικού Αερίου και του Υγραερίου, σε τομείς και δραστηριότητες όπως βιομηχανία, βιοτεχνία, επαγγελματικούς χώρους, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και οικιακές εγκαταστάσεις. Πολύ γρήγορα σχεδόν από το ξεκίνημα της δράσης μας, το 1993, τα συστήματα μετατροπής οχημάτων σε υγραεριοκίνητα προστέθηκαν στην γκάμα των προϊόντων της εταιρείας μας.

&&&& Πόσο καιρό δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας στο χώρο της υγραεριοκίνησης;
Η εταιρεία μας είναι από τις πιο παλιές στον χώρο. Όπως προαναφέρθηκε εντάξαμε τα συγκεκριμένα προϊόντα στην γκάμα των προϊόντων της εταιρείας μας ήδη από το 1993. Όπως καταλαβαίνετε στην Ελλάδα της τότε εποχής αυτό ήταν κάτι εντελώς καινοτόμο. Η άριστη γνώση όμως των εφαρμογών Υγραερίου και Φυσικού Αερίου σαν πηγή ενέργειας και κίνησης μας βοήθησαν να διακρίνουμε ότι η λύση του υγραεριοκίνητου αυτοκινήτου θα δώσει απαντήσεις σε πολλά προβλήματα στην χώρα μας και οικονομικά και οικολογικά. Όλα αυτά τα χρόνια το έμψυχο δυναμικό των εταιρειών μας ενημερώνεται, επιμορφώνεται και εξελίσσεται μέσα από σεμινάρια στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Τώρα 18 χρόνια μετά, και δεδομένης της μεγάλης διαφοράς στο κόστος καυσίμου είναι η εταιρεία με την καλύτερη εμπορική οργάνωση, διαθέτοντας συνάμα τα καλύτερα τεχνικά προϊόντα με το αρτιότερο καταρτισμένο προσωπικό.

&&&& Τι υπηρεσίες προσφέρει ακριβώς η εταιρεία σας;
Ο όμιλος των εταιρειών μας αποτελείται από κάθετες μονάδες που σκοπό έχουν να εξυπηρετούν και να δίνουν λύσεις σε όλα τα θέματα που άπτονται όλων των εφαρμογών του Υγραερίου και του Φυσικού Αερίου. Διαθέτουν οργάνωση που προσφέρει στους επαγγελματίες που μας επιλέγουν για συνεργάτες, πλήρη και υπεύθυνη λύση όλων των θεμάτων που τους απασχολούν σχετικά με το αντικείμενο τους. Ειδικά στον τομέα της υγραεριοκίνησης παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες όσον αφορά την επιλογή του σωστού κιτ μετατροπής. Επίσης, όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει διαρκής ικανή παρακαταθήκη υλικών για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ζήτησης. Το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας προσφέρει τις γνώσεις του στους συνεργάτες μας δίνοντας τους υπεύθυνες και τεκμηριωμένες λύσεις. Διαθέτουμε επίσης πιστοποιημένο κέντρο μετατροπής αυτοκινήτων από την εταιρεία LOVATO καθώς και κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης όπου δίνουμε την δυνατότητα στους συνεργάτες μας να εκπαιδευτούν στα υλικά που τους διαθέτουμε.

Τι σας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου;
Πρώτα από όλα η οργάνωση. Δεύτερον η τεχνογνωσία. Επίσης η πλήρης και διαρκής παρακαταθήκη ετοιμοπαράδοτων υλικών. Ακόμα η ποιότητα των υλικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τελικά θεωρώ ότι η εταιρεία μας διαθέτει άρτια υποστήριξη μετά την πώληση η οποία νομίζω ότι είναι η κυριότερη παροχή προς τους συνεργάτες μας.

&&&& Ποιες είναι οι εταιρείες του εξωτερικού με τις οποίες συνεργάζεστε;
Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την Ιταλική εταιρεία LOVATO στα συστήματα υγραεριοκίνησης και την Πολωνική εταιρεία STAKO στις δεξαμενές αποθήκευσης. Και οι δύο είναι πολυετείς συνεργασίες που ξεκινούν σχεδόν από την εκκίνηση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας το 1993.

Τώρα που η υγραεριοκίνηση στα αυτοκίνητα έχει λάβει αυξητικές τάσεις στην ελληνική αγορά, οι επιλογές για τους καταναλωτές είναι πολλές και ποικίλες. Τι θα πρέπει να προσέχει κάποιος ενδιαφερόμενος κατά την επιλογή του;
Θεωρώ και προτείνω σε όλους τους χρήστες να προχωρήσουν στην μετατροπή του αυτοκινήτου τους για καύση υγραερίου. Είναι οικονομικό για την τσέπη τους αλλά και με πολλαπλάσια οφέλη για το περιβάλλον. Είναι όμως επιβεβλημένο να ερευνήσουν όποιοι ενδιαφέρονται για την μετατροπή του αυτοκινήτου τους για την ποιότητα του προσφερόμενου προϊόντος αλλά κυρίως για την ποιότητα της προσφερόμενη εγκατάστασης. Δεδομένου δε ότι η ποιότητα της εγκατάστασης άπτεται και με την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους και των ιδίων είναι απαραίτητο να ζητηθούν πριν προχωρήσουν στην μετατροπή δείγματα εργασιών σε οχήματα καθώς και τεχνικών ερωτήσεων σχετικά με την εγκατάσταση του συστήματος.
Το ίδιο ισχύει όμως και για τους εγκαταστάτες οι οποίοι έρχονται σε επαφή και ενημερώνουν τον τελικό πελάτη. Πρέπει κυρίως εκείνοι να επιλέξουν προϊόντα που είναι πιστοποιημένα και ποιοτικά και συνεργάτες που είναι οργανωμένοι και πιστοποιημένοι. Γιατί η μετατροπή δεν τελειώνει με την τοποθέτηση των υλικών επί των οχημάτων αλλά συνεχίζεται μετά από αυτήν. Θα πρέπει να υπάρχει συνεχής υποστήριξη σε ερωτήσεις και απορίες που θα δημιουργηθούν αφού το κομμάτι της υγραεριοκίνησης είναι στην Ελλάδα σχετικά νέο. Η υποστήριξη δε αυτή πρέπει να είναι απαραίτητα υπεύθυνη – έγκυρη και επώνυμη.

&&&& &&&& &&&& Ο κος. Παναγιώτης Ζαφείρης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών το 1984 και μέλος Τ.Ε.Ε. με αριθμό μητρώου 45283.
Είναι συνδιαχειριστής των εταιρειών S.I.M.E. Ε.Π.Ε. και C.N.G. C.O. Ε.Π.Ε.
Έχει δημοσιεύσει πλήθος παρουσιάσεων και εργασιών με αντικείμενο τις εφαρμογές Φυσικού Αερίου και Υγραερίου.
Επίσης, έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και επιμορφωτικών σεμιναρίων στο ίδιο τεχνικό αντικείμενο.
Σαν διοργανωτής έχει οργανώσει επίσης πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει σαν εισηγητής.
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto