Στα τέλη του 2018 φαίνεται πως θα υπάρξει η A-Class Sedan. Στην εικόνα βλέπουμε το Mercedes Concept Style Coupe του 2012.

Στα τέλη του 2018 φαίνεται πως θα υπάρξει η A-Class Sedan. Στην εικόνα βλέπουμε το Mercedes Concept Style Coupe του 2012.

A-Class Sedan το 2018

14.280 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2016)

Η πεντάθυρη Mercedes A-Class στη νέα της γενιά, εκτός από τις CLA και GLA θα οδηγήσει και σε ένα άλλο μοντέλο, την A-Class Sedan. Δείτε όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο που αναμένεται σε δύο περίπου χρόνια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Mercedes-Benz σχεδιάζει να λανσάρει μια sedan έκδοση της A-Class, με την οποία θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Audi A3 Sedan και την κινέζικη BMW Σειρά 1 Sedan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Εύλογα θα μοιράζεται την αναβαθμισμένη πλατφόρμα ΜFA με την επόμενη A-Class, ενώ θα τοποθετείται πάνω από την CLA, σε ό,τι αφορά στο μέγεθος και στην τιμή της, χωρίς ωστόσο να κανιβαλίζει την C-Class.
 
Στάνταρ θα είναι η μετάδοση της κίνησης στον μπροστά άξονα, ενώ θα υπάρχουν και 4MATIC εκδόσεις. Επιπλέον, θα υπάρχει και εκδοχή με μακρύ μεταξόνιο για την αγορά της Κίνας. 
Η γκάμα των κινητήρων θα αποτελείται από 3κύλινδρα και 4κύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, ενώ στην κορυφή λέγεται πως θα τοποθετείται η A 45 Sedan των 400 ίππων. Ακόμα, οι επιλογές θα εμπλουτιστούν από μία plug-in hybrid έκδοση.
 
Οι βασικές εκδόσεις θα φέρουν ένα 1.500άρι σύνολο πετρελαίου και ένα 1.600άρι βενζίνης, «δανεικά» από την Renault-Nissan Αlliance. Ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχει μηχανικό 6άρι κιβώτιο και αυτόματο διπλού συμπλέκτη 9 ταχυτήτων.
 
Το ντεμπούτο της πεντάθυρης A-Class θα γίνει το 2018 και προς τα τέλη της ίδιας χρονιάς θα εμφανιστεί και η A-Class Sedan.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto