• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πολυτέλεια, άψογο φινίρισμα και επάρκεια χώρων, όπως σε όλα τα A3 Sportback άλλωστε.

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής, φινίρισμα και συναρμογή για το εσωτερικό της BMW 225 xe Active Tourer.

Eμφανώς προσαρμοσμένος στις υβριδικές ανάγκες είναι ο πίνακας οργάνων του Golf GTE.

Το εσωτερικό του VW Golf GTE είναι συγκρατημένο σχεδιαστικά, αλλά κινείται στα γνωστά ποιοτικά πρότυπα της φίρμας, διαθέτοντας πολύ καλή ποιότητα υλικών με πολύ καλή συναρμογή.

Παρά τη μείωσή του σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις, η 225xe έχει τον μεγαλύτερο χώρο από τα τρία μοντέλα (400 λτ.) τονίζοντας τον πολυχρηστικό της χαρακτήρα.

Το VW Golf GTE ακολουθεί τα χνάρια των απλών εκδόσεων προσφέροντας μεγάλο χώρο για τα γόνατα των πίσω.

Εσωτερικά-Χώροι: Φουλ σε ποιότητα, υστερούν σε χώρο αποσκευών

Διαβάστηκε από 14345 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/2/2017

Και τα τρία μοντέλα έχουν για «προίκα» την αψεγάδιαστη ποιότητα, που συναντάμε και στα εσωτερικά των συμβατικών τους εκδόσεων. Μεταξύ Α3 και Golf, το πρώτο κερδίζει με την συνολικά premium εικόνα του εσωτερικού, με τις «καθαρές» γραμμές και την high-tech εικόνα του. Η τελευταία τονίζεται από τον εντελώς ψηφιακό πίνακα οργάνων Αudi Virtual Cockpit, που χαρακτηρίζει κυρίως την ανανεωμένη του έκδοση. Ποιοτικά το Golf δεν υστερεί αισθητά, αλλά δείχνει πιο συγκρατημένο σχεδιαστικά και πιο συντηρητικό. Και στα δύο μοντέλα, ο πίνακας οργάνων έχει προσαρμοστεί στις υβριδικές ανάγκες και υπάρχει σχετικές λεπτομέρειες στο διάκοσμο, ενώ διαφορά υπάρχει στην οθόνη του συστήματος infotainment: Στο μεν A3 είναι καλύτερης ευκρίνειας, αλλά όχι αφής, με τον χειρισμό να γίνεται από πιεζοπεριστροφικό διακόπτη, στο δε Golf τα μενού και οι επιλογές ελέγχονται με τα δάκτυλα.  Η καμπίνα της BMW 225xe Active Tourer διαθέτει επίσης κορυφαία ποιότητα υλικών, ενώ το ίδιο ισχύει για το φινίρισμα και τη συναρμογή. Ο πολυχρηστικός χαρακτήρας του μοντέλου είναι εμφανής από το μεγαλύτερο ωφέλιμο ύψος της καμπίνας, την υψηλότερη θέση οδήγησης και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, που δίνουν άλλο «αέρα» στο εσωτερικό. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η έγχρωμη οθόνη του i-drive, που ελέγχεται με πιεζοπεριστροφικό διακόπτη.

Πιο ευρύχωρη και πρακτική η 225xe
Σχεδιασμένη επί τούτου, η πολυχρηστική καμπίνα της BMW Σειρά 2 Αctive Τourer επικρατεί και σε ευρυχωρία, αλλά και σε πρακτικότητα. Η φιλοξενία ακόμη και 5 ενηλίκων γίνεται με άνεση. Το Golf GTE έχει περισσότερο «αέρα» για τα γόνατα των πίσω, αλλά πιο στενό πλάτος και το A3 εμφανίζει απλά επαρκή χώρο για τα γόνατα. Ένα πρόβλημα και των 3 είναι ο μειωμένος σε σχέση με τις απλές εκδόσεις χώρος αποσκευών, προς χάρη της τοποθέτησης των μπαταριών. Τη μικρότερη θυσία έχει κάνει η 225xe, έχοντας απωλέσει 68 από τα 468 λτ. των συμβατικών εκδόσεων. Το Α3 Sportback από τα 380 έπεσε στα 280 λτ, ενώ το Golf από τα 380 στα 272 λτ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • 日本 旗

  Ευχαριστουμε αλλα δεν θα παρουμε. Προτιμουμε τους αξιοπιστους Ιαπωνες οι οποιοι ηταν και οι εφευρετες αυτης της τεχνολογιας.

    58
 • Gianni

  Ευτυχώς και ξεκίνησαν οι Ιάπωνες να αναπτύσσουν την υβριδική τεχνολογια για να την αντιγράψουν οι Γερμανοί γιατι αν περιμέναμε απο τους Γερμανούς-κλέφτες σωθήκαμε Antonis!

    17
 • Antonis

  Ας ειναι καλα οι Γερμανοι που ειναι πρωτοι με διαφορα και στα αυτοκινητα... Γιατι απο τους Ιαπωνες χορτασαμε λογια και κινητηρες, τιποτα αλλο!

    1