Skoda SUV Coupe & Yeti (2017)
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda SUV Coupe & Yeti (2017)

Skoda

85.084 Επισκέψεις στο άρθρο

Skoda SUV Coupe & Yeti (2017)
Στα τέλη του 2017 η Skoda θα μας αποκαλύψει τη δεύτερη γενιά ενός επιτυχημένου της μοντέλου, του Yeti (φωτό κάτω). Σχεδιαστικά, οι κατάσκοποί μας αποκαλύπτουν, ότι το νέο μικρομεσαίο SUV της, θα έχει εμφάνιση που θα τονίζει τον πρακτικό του χαρακτήρα, με την ύπαρξη μεγάλων σε μέγεθος γυάλινων επιφανειών και σχεδόν κάθετων πλαϊνών κολώνων, που αναμένεται να προσδώσουν στο μοντέλο μια ξεκάθαρα «SUV» παρουσία. Αναφορικά με τους κινητήρες, στη βάση θα βρίσκονται ο 1,5 TSI και ο 1,6 TDI.
Εκτός όμως από το Yeti, πιθανολογείται και μία coupe έκδοση, η οποία στόχο θα έχει να τονίσει το σπορ στοιχείο της μάρκας. Δεν έχει «κλειδώσει», όμως αν τελικά βγει στην παραγωγή, η εμφάνισή του θα είναι όπως την βλέπετε στις πάνω κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Skoda SUV Coupe & Yeti (2017)

Skoda SUV Coupe & Yeti (2017)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Skoda Rapid SUV (2018) 
Το Rapid SUV θα παρουσιαστεί το 2018, ταυτόχρονα σχεδόν με το νέο μικρό crossover της μάρκας, και θα βασίζεται στο Rapid. Από πλευράς διαστάσεων θα είναι μεγαλύτερο, σχεδόν στα 4,3 μέτρα, όμως η τιμή του θα βρίσκεται πολύ κοντά με το μικρό SUV της Skoda. Θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα είναι η γνώριμη του οίκου. Η σημαντικότερη διαφορά έγκειται, λοιπόν, πέρα από τους μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό, στο γεγονός πως προαιρετικά θα προσφέρεται και ως τετρακίνητο. 
 
Skoda small SUV (2018)
Το όνομά του δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, όμως το μικρό SUV της Skoda θα βασίζεται στην Fabia και θα είναι η φθηνότερη SUV πρόταση της τσεχικής εταιρείας. Το μοντέλο θα βγει στην παραγωγή το 2018, θα πατάει -που αλλού- στην πλατφόρμα MQB του ομίλου και οι κινητήρες του θα ξεκινούν από τα 1.000 κυβικά. Αναφορικά με την μετάδοση της κίνησης θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο και ως ανταγωνιστές θα βρει τα Nissan Juke, Renault Captur και Peugeot 2008. Ως diesel θα ξεκινάει από τα 1.500 κυβικά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
vw