Tο ανανεωμένο Corsa πρόκειται να υιοθετήσει την στιλ-ADAM μάσκα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο ανανεωμένο Corsa πρόκειται να υιοθετήσει την στιλ-ADAM μάσκα.

Αέρας ανανέωσης για το Opel Corsa

7.963 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2014)

Πρόσφατα, η Opel ανακοίνωσε πως το ανανεωμένο Corsa θα βασίζεται πάνω σε νέα πλατφόρμα της GM, ενώ το μικρό μοντέλο είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Παρισιού τον Σεπτέμβρη.

Το ανανεωμένο Opel Corsa βρίσκεται σε κατάσταση δοκιμών, μιας και κατάσκοποι από τον χώρου του αυτοκινήτου συνάντησαν το μικρό μοντέλο να κυκλοφορεί από μηχανικούς της γερμανικής φίρμας για να τελειοποιηθεί, ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή του. Εξωτερικά,  το ανανεωμένο Corsa πρόκειται να υιοθετήσει την στιλ-ADAM μάσκα με τη μεγάλη γρίλια και τα γνώριμα φωτιστικά σώματα. Το πίσω τμήμα του μικρού γερμανικού μοντέλου δεν έχει «τρομακτικές» αλλαγές, ωστόσο στο αναβαθμισμένο εσωτερικό του θα συναντήσουμε νέο τιμόνι, καλύτερης ποιότητας υλικά κατασκευής και καλύτερο ηχοσύστημα.
Για το μηχανολογικό σύνολο με το οποίο θα εφοδιάζεται το Opel Corsa facelift δεν έχουμε καμία ενημέρωση, αλλά το πιθανότερο είναι να συναντήσουμε κάτω από το καπό του τον νέο 3κύλινδρο 1.000 κ.εκ. SIDI τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 90 και 115 ίππους. Τελικά, το ανανεωμένο Corsa ενδέχεται να παρουσιαστεί νωρίτερα απ ότι αναμέναμε, αφού μέσα στο 2014 και συγκεκριμένα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Σεπτέμβρη να βρίσκεται στο περίπτερο της γερμανικής φίρμας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto