Παρελθόν από την ηγεσία της Lamborghini αναμένεται να αποτελέσει ο Stefano Domenicali.

Αφήνει τη Lamborghini για τη F1 o Domenicali

2.758 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2020)

Παρελθόν από την ηγεσία της Lamborghini αναμένεται να αποτελέσει ο Stefano Domenicali, ο οποίος θα γίνει ο νέος CEO της Formula 1!

Τίτλοι τέλους μετά από περίπου 4,5 χρόνια αναμένεται να μπει στη συνεργασία του Stefano Domenicali και της Lamborghini, καθώς ο 55χρονος Ιταλός θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις τύχες της Formula 1.
 
Η είδηση μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, ωστόσο το έγκυρο BBC επικαλείται διασταυρωμένες πληροφορίες, κάνοντας λόγω για τελική συμφωνία ανάμεσα στην F1 και τον Domenicali. Μάλιστα το βρετανικό μέσω υπογραμμίζει πως ο Domenicali αναμένεται να πάρει τα ηνία της F1 πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν, αντικαθιστώντας τον Chase Carey, ο οποίος κατείχε αυτή τη θέση από τον Ιανουάριο του 2017, εκ μέρους της Liberty Media.
 
Παράλληλα, γίνεται λόγος πως η Lamborghini αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της F1, προκειμένου με τη σειρά της να ανακοινώσει τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον απελθόντα CEO, χωρίς όμως μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.
 
Φυσικά ο Stefano Domenicali γνωρίζει πολύ καλά τα «κατατόπια» της Formula 1, όντας κατά το παρελθόν επικεφαλής της ομάδας της Ferrari. Μάλιστα η επιστροφή του στη F1 θα σημάνει την παρουσία ενός ακόμα πρώην στελέχους της ιταλικής ομάδας σε διοικητική θέση, όπως για παράδειγμα αυτή του νυν προέδρου της FIA και πρώην αθλητικού διευθυντής της Ferrari, Jean Todt.
 
Πλέον είμαστε εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.

SPRING SEAT
NISSAN