Επισκευή ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου

Επισκευή ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου

15.638 Επισκέψεις στο άρθρο

Συνδυάζοντας τις εργασίες service με τα ανταλλακτικά Economy μπορείτε να μειώσετε το κόστος επισκευής ως και 30% και να επωφεληθείτε από μία οικονομικότερη λύση επισκευής.
Τα πακέτα Economy με κόστος από 72 ευρώ απευθύνονται σε αυτοκίνητα 5-10 ετών και προσφέρουν μια οικονομικά συμφέρουσα λύση επισκευής, χωρίς συμβιβασμούς, όσον αφορά στην ποιότητα και στην ασφάλεια, διατηρώντας ψηλά την μεταπωλητική τους αξία. Αντίστοιχα για αυτοκίνητα άνω των δέκα ετών προσφέρονται τα πακέτα Economy plus από 61 ευρώ.
Τέλος, μέχρι τις 31/03/2016, με κάθε Economy Πλήρες Service (περιλαμβάνει αντικατάσταση λαδιών, φίλτρων λαδιού, καμπίνας, αέρος και πλήρης επιθεώρηση οχήματος) έχετε δωρεάν Οδική βοήθεια για 1 έτος.


Online αίτημα ραντεβού
Η Kosmocar - Volkswagen, στο πλαίσιο της καλύτερης και ταχύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία για online αίτημα ραντεβού Service. Με το online ραντεβού εξοικονομήστε χρόνο και παράλληλα ενημερωθείτε πλήρως για το κόστος συντήρησης ή επισκευής, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:
1. Επιλέξτε περιοχή και συνεργείο
2. Συμπληρώστε τις πληροφορίες για το αυτοκίνητο σας
3. Επιλέξτε την κύρια εργασία που επιθυμείτε να γίνει στο αυτοκίνητο σας
4. Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα για το ραντεβού σας
5. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Έπειτα ο Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Service της Kosmocar - Volkswagen, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ώστε να επιβεβαιώσει το ραντεβού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN