Τα μυστικά του αφυγραντήρα πριν και μετά την αγορά για max απόδοση & οικονομία.

Τα μυστικά του αφυγραντήρα πριν και μετά την αγορά για max απόδοση & οικονομία.

Αφυγραντήρας: Πότε χρειάζεται, πώς λειτουργεί οικονομικά, τι προσέχεις

50.348 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2022)

Ηλικία & θερμομόνωση κτηρίου, καθορίζουν το επίπεδο υγρασίας. Μέγεθος & ισχύς ανάλογα με χώρο κάλυψης & διαρρύθμιση. Ιδανικό επίπεδο υγρασίας χώρου στους 30-50 βαθμούς. Λειτουργία με νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος για max οικονομία.

Πώς λειτουργεί σωστά & οικονομικά ο αφυγραντήρας

Σταγόνες στο εσωτερικό των τζαμιών; Σημάδια μούχλας στην οροφή ή στις γωνίες των τοίχων; Ύπαρξη άσχημων οσμών; Απαραίτητος ο αφυγραντήρας. Ποιος όμως; Αν είναι μεγαλύτερος (σε ισχύ) από αυτόν που χρειάζεται ο χώρος «καις» παραπάνω ρεύμα χωρίς λόγο.

  • Ηλικία & θερμομόνωση κτηρίου, καθορίζουν το επίπεδο υγρασίας
  • Μέγεθος & ισχύς ανάλογα με χώρο κάλυψης & διαρρύθμιση
  • Ιδανικό επίπεδο υγρασίας χώρου στους 30-50 βαθμούς
  • Λειτουργία με νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος για max οικονομία

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο αφυγραντήρας διώχνει την υγρασία, εξοικονομεί χρήμα από πιθανές ζημιές!

Ο αφυγραντήρας είναι μία ηλεκτρονική συσκευή που αφαιρεί την υγρασία από τον αέρα, αποτρέποντας τις ζημιές που προκαλεί. Λειτουργεί με βάση τις αρχές του κλιματιστικού, όσον αφορά το ψυκτικό του κύκλωμα, είναι όμως αποκλειστικά σχεδιασμένος για να αφαιρεί την υγρασία (δηλαδή τους υδρατμούς) από τον αέρα και όχι να τον θερμαίνει ή να τον ψύχει.

Η υγρασία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που καταστρέφουν τους τοίχους και τα έπιπλα στο σπίτι, προκαλώντας ζημιές όπως το μαύρισμα των τοίχων, το «σκάσιμο» της μπογιάς, φουσκωμένα πατώματα, παράθυρα με μαύρα στίγματα και αλλοιωμένα έπιπλα.

Οι αφυγραντήρες έχουν ειδικά φίλτρα που καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού, συνδέονται απευθείας με την αποχέτευση, σε βοηθούν να ζεσταθείς πιο οικονομικά, ενώ γλιτώνεις και άλλα χρήματα, καθώς δεν πρόκειται να δεις ξανά υγρασία και μούχλα.

3 σημάδια που «φωνάζουν» ότι χρειάζεσαι άμεσα αφυγραντήρα!

  • Σταγόνες στο εσωτερικό των τζαμιών, όταν πάνω στα τζάμια και στα πατζούρια συγκεντρώνονται υδρατμοί σε μορφή σταγόνων.
  • Σημάδια μούχλας στην οροφή ή στις γωνίες των τοίχων του μπάνιου όπου λόγω των υδρατμών πολύ συχνά εμφανίζεται μούχλα στην οροφή και στις γωνίες των τοίχων.
  • Ύπαρξη άσχημων οσμών. Η ανίχνευση μιας ιδιαίτερα χαρακτηριστικής μυρωδιάς σε χώρους όπως το γκαράζ και τα υπόγειο σηματοδοτεί την ύπαρξη μούχλας και την παρουσία υγρασίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
skoda