H γερμανική μάρκα σχεδιάζει να επιστρέψει στους αγώνες και συγκεκριμένα στη σεζόν του 2020 στο FIA R-GT Cup.

Φήμες κάνουν λόγο πως το μελλοντικό αγωνιστικό αυτοκίνητο θα μπορεί να έχει τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 3,8 λίτρων.

Αγωνιστική Porsche μέσω της 718 Cayman GT4 Clubsport

2.136 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2019)

Ειλημμένη είναι η απόφαση της Porsche να επιστρέψει στα ράλι, με τις πρώτες πληροφορίες για το αγωνιστικό της μοντέλο να κάνουν την εμφάνισή τους.

Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η γερμανική μάρκα σχεδιάζει να επιστρέψει στους αγώνες και συγκεκριμένα στη σεζόν του 2020 στο FIA R-GT Cup, «κατεβαίνοντας» με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα είναι κατασκευασμένο με βάση τη νέα Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport, η οποία παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες.
 
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως το μελλοντικό αγωνιστικό αυτοκίνητο θα μπορεί να έχει τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 3,8 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 425 ίππους και ισάριθμα Nm ροπής στις 6.600 σ.α.λ.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου, έλαβε χώρα μία πρώτη δοκιμαστική εμφάνιση στο πλαίσιο του Porsche Winter Event  στο GP Ice Race στο Zell am See που διεξήχθη στις 19 και 20 Ιανουαρίου. Ο Richard Lietz ήταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Mercedes
moto