Η επόμενη γενιά της Mercedes-Benz SL αναμένεται με πιο αγωνιστικό χαρακτήρα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η επόμενη γενιά της Mercedes-Benz SL αναμένεται με πιο αγωνιστικό χαρακτήρα

«Αγωνιστική» η νέα γενιά SL

3.709 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2016)

Η επόμενη γενιά της Mercedes-Benz SL θα είναι βασισμένη στην πλατφόρμα του AMG GT, έχοντας πιο αγωνιστικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην αυτοκινητιστική αγορά, θέλουν την επόμενη γενιά της SL να αναθέτεται από την Mercedes-Benz  στον τομέα AMG για να την αναπτύξει και μηχανικά, παράλληλα με το νέο GT Roadster.

Θα είναι βασισμένη στο νέο GT Roadster

Θα είναι βασισμένη στο νέο GT Roadster

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η νέα SL θα συνδυάζει ένα οπίσθιο κιβώτιο ταχυτήτων με ένα μπροστά τοποθετημένο κινητήρα, για την καλύτερη δυνατή κατανομή του βάρους της.
 
Επιπλέον, θα υιοθετήσει τη διπλή ρύθμιση της ανάρτησης του GT, ενώ θα μπορούσε να λάβει και το προαιρετικό σύστημα Air Body Control της γερμανικής φίρμας.    

Οι ομοιότητες μεταξύ των δύο μοντέλων όμως δεν προβλέπεται να σταματήσουν εκεί. Όπως και το GT, η νέα SL θα διαθέτει ένα ελαφρύ πάνελ αλουμινίου στο σώμα του, αλλά και έναν άξονα μετάδοσης από ανθρακονήμματα.
 
Από πλευράς κινητήρων, το νέο μοντέλο αναμένεται να διατίθεται με το νέο M256 εξακύλινδρο κινητήρα της εταιρείας σε συνδυασμό με ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα 15 KW με υπερσυμπιεστή, για να αποδίδει 402 άλογα σε σταθερή απόδοση.
 
Κατόπιν δε, στη νέα γενιά θα προστεθούν πιθανότατα και οι εκδόσεις AMG SL63 και SL65, οι οποίες και θα χρησιμοποιούν το διπλό τούρμπο κινητήρα V8 των 4 λίτρων, ο οποίος έχει τοποθετηθεί και στη νέα Ε63.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto