Δείτε σε video το αγωνιστικό Kia Ceed, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις πίστες λίαν συντόμως.

Δείτε σε video το αγωνιστικό Kia Ceed, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις πίστες λίαν συντόμως.

Αγωνιστικό Kia Ceed (+video)

3.941 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2016)

Από την Αυστριακή εταιρεία STARD έρχεται το πρώτο video του αγωνιστικού Kia Ceed το οποίο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα TCR.

Το αγωνιστικό της Kia βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης από την Αυστριακή εταιρεία με σκοπό την είσοδό του όσο το δυνατόν συντομότερα στο πρωτάθλημα τουρισμού TCR (Touring Car Championship).
Υπενθυμίζουμε ότι το Ceed που θα συμμετέχει στο TCR βασίζεται πάνω στην πεντάθυρη έκδοση του Ceed GT, ωστόσο οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι εκτεταμένες ώστε να ομολογοποιηθεί για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. 
Κύριο μέλημα των ανθρώπων την STARD φαίνεται να είναι οι αεροδυναμικές βελτιώσεις, αφού όπως θα δείτε και στο video το κατά τα άλλα επιθετικό Kia Ceed GT έχει μεταμορφωθεί σε «αγρίμι». 
Πλήθος βελτιώσεων έχει πραγματοποιηθεί και στο μηχανοστάσιο του κορεάτικου αγωνιστικού, με τον δίλιτρο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα να αποδίδει 330 ίππους και την κίνηση να μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς.
Τέλος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το επίσημο ντεμπούτο του Ceed στις πίστες θα γίνει μέσα στο επόμενο μήνα, όπου και θα μάθουμε τι χρόνους θα «γράψει» και κατ`επέκταση πόσο γρήγορα μπορεί να κινηθεί σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN