Υψηλή ποιότητα υλικών και ιδιαίτερα προσεγμένο φινίρισμα στην καμπίνα στην οποία πάντως θα θέλαμε περισσότερο «χρώμα» και πιο έντονες σπορτίφ πινελιές.

Τα τρία μικρά αναλογικά όργανα για το τούρμπο και το λάδι είναι στραμμένα στον οδηγό.

Ηigh tech τόνο δίνει η νέα μεγάλη έγχρωμη οθόνης αφής στην κεντρική κονσόλα.

Στηρίζει σωστά το μπάκετ της Recaro, αλλά κάπως ψηλά τοποθετημένο.

Eσωτερικό: Με οθόνη αφής και μπάκετ

27.299 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/10/2015

Στα ενδότερα του Focus ST, τα μπάκετ της Recaro, τα τρία μικρά αναλογικά όργανα (θερμοκρασία και πίεση λαδιού, πίεση turbo) στην κορυφή της κονσόλας και τα σχετικά λογότυπα ορίζουν κατά κύριο λόγο τη διαφορά σε σχέση με τα απλά Focus. 


Το γνώριμο, αλλά ποιοτικό και καλοφινιρισμένο, σκηνικό συμπληρώνει η νέα, πιο εργονομική, κονσόλα με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών για πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του SYNC II (τη δεύτερη γενιά του συστήματος πολυμέσων με φωνητικές εντολές της Ford). Στην βάση της κεντρικής κονσόλας υπάρχουν πλέον νέοι διακόπτες για το σύστημα κλιματισμού. 

Πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων και ανάμεσα στα καθίσματα βρίσκεται μια νέα θήκη, με συρόμενο κάλυμμα, για μικροαντικείμενα. Για χωροταξικούς λόγους μικρότερο σε διαστάσεις είναι και το χειρόφρενο, ενώ μπροστά από τον οδηγό έρχεται ένα νέο τριάκτινο τιμόνι, με ιδανική σε πάχος στεφάνη και πιο εργονομικά χειριστήρια για το ηχοσύστημα. 

Καμία φυσικά διαφοροποίηση δεν υπάρχει στους χώρους με τις μόνες μας ενστάσεις να αφορούν το ωφέλιμος πλάτος του πίσω καθίσματος και την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ (363 λτ.)

Tags: FORD, FORD FOCUS
 
 • panosl

  Ford = Η πιο μακροχρόνια συμμετοχή σε αγώνες.... Ισως και οι περισσότερες διακρίσεις. Αυτό το αμάξι δεν είναι ούτε για κάγκουρες ούτε για γκόμενες, είναι για την απόλαυση της γρήγορης οδήγησης και αν έχεις άντερα, για λιώσιμο!!! Απλά όνειρο!!! Θα παραμείνει όνειρο γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα δε θα το χαρούμε ποτέ...

    18
 • padelis

  χαχαχα νικο... εσυ δηλαδή τί οδηγείς; απορρώ πώς ένα τόσο καλό αυτοκίνητο με τόσο καλή συμπεριφορά σου φαίνεται εμμετικό;

    4
 • mixalis

  Μωρε δε παει και να πεταει.Ford focus=περιστερι,μπουρναζι,λιοσια,καγκουρεςπου για καποιο λογο νομιζουν οτι με αυτο θα ριξουν γκομενα αχαχαχαα

    2