Το σχέδιο των Rc-workshop με θέμα την Alfa Romeo Giulia DTM.

Το σχέδιο των Rc-workshop με θέμα την Alfa Romeo Giulia DTM.

Alfa Romeo Giulia DTM

5.691 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2017)

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές δημιούργησαν ένα πολύ καλής ποιότητας τρισδιάστατο σχέδιο της Alfa Romeo Giulia, στα αγωνιστικά χρώματα της θρυλικής 155 του πρωταθλήματος DTM.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού, γνωστό και ως DTM, σίγουρα θα γνωρίζουν την μεγάλη επιτυχία της Alfa Romeo στο άθλημα στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Τότε, με μια 155 V6 TI, η Alfa Romeo είχε εξασφαλίσει τον τίτλο το 1993 αλλά και μια τρίτη θέση το 1994.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εμπνευσμένοι από τον χρωματισμό εκείνης της 155, που έφερε τα χρώματα του Martini, χορηγού της ομάδας, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του οίκου Rc-workshop δημιούργησαν την εικόνα που βλέπετε, η οποία μεν είναι virtual αλλά είναι και εξαιρετικής ποιότητας και θα μπορούσε εύκολα να είναι φωτογραφία!

Η επιθετική σε εμφάνιση Giulia εμφανίζεται εδώ ακόμη πιο απειλητική, με τις λευκές ζάντες, την μεγάλη αεροτομή πίσω και τα πτερύγια στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ τα βλέμματα προσελκύουν οι απολήξεις της εξάτμισης, που έχουν τοποθετηθεί πλευρικά.

Αν και πιθανότατα δεν θα υπάρξει κάποια αγωνιστική Giulia με αυτά τα χρώματα, είναι γνωστό ότι το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο σε έκδοση αγώνων για το TCR, ενώ οι ικανότητές της είναι ήδη γνωστές καθώς η Giulia έχει πετύχει ρεκόρ γύρου στην «Πράσινη κόλαση» του Nurburgring.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center